Maak jouw dakraam compleet met een Velux rolgordijn

Wanneer je een dakraam hebt en je kan genieten van de heerlijke lichtinval die het creëert is het soms ook wel fijn om even wat te kunnen minderen.

14 December 2021

Een Velux rolgordijn kan hier de oplossing bieden. Zo zorg je voor minder licht op de zolder waardoor het in de zomer dus ook iets minder heftig warm kan worden op de zolder. Daarnaast kan je een rolgordijn goed gebruiken s’nachts. Met een goed rolgordijn kan jij jouw kamer ook echt volledig af maken. Het is namelijk echt een finishing touch voor een kamer en het is uiteindelijk ook echt geen overbodige luxe. Eenmaal gewend aan een rolgordijn zal je niet begrijpen dat je ooit zonder deed.

Beschikbaar in verschillende kleuren

Niet bij ieder interieur past iedere kleur. Het is dus erg prettig wanneer jij verschillende opties hebt voor kleuren rolgordijnen. Zo kan je gemakkelijk jouw rolgordijn aanpassen aan jouw interieurstijl. Daarnaast kan je er natuurlijk ook juist voor kiezen om het rolgordijn in een opvallende kleur te nemen om voor kleuraccenten in de kamer te zorgen. In een volledig witte kamer kan natuurlijk gemakkelijk een wit rolgordijn, maar waarschijnlijk heeft een blauw rolgordijn veel meer impact in een dergelijke ruimte. Ga jij dus voor een neutrale combinatie of voor een uitgesproken product wat kleur toevoegt aan het geheel.

Alternatieve merken rolgordijnen

Er bestaan natuurlijk ook verschillende merken rolgordijnen. Zo is er ook het bekende Fakro rolgordijn. Deze rolgordijnen zijn meer zonwerend dan menig ander merk en zijn hierdoor ideaal om te installeren als de zolderkamer dient als slaapkamer. Zo kunnen de rolgordijnen s nachts net als reguliere gordijnen dicht en zorgen ze ook in de ochtenden voor een verduisterde kamer. Zo kan jij ook heerlijk uitslapen zonder een brandende zon in je gezicht.

Fakro rolgordijnen zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren en materialen. Zo kunnen deze altijd afgestemd worden op het interieur van de zolderkamer.

Fakro of Velux?

Wat is nu eigenlijk de beste keuze, een Velux of Fakro rolgordijn? Dit is sterk afhankelijk van het oorspronkelijk gekozen merk dakraam zelf natuurlijk. Maar een ander grote invloed kan de prijs zijn. Gemiddeld genomen zullen Fakro producten wel degelijk goedkoper zijn. Ze zijn dan weliswaar ook kwalitatief een minder hoogstaand product dan de producten van Velux. Het is echter niet een slecht of onbetrouwbaar product! Het is zeker een goede optie wanneer Velux niet jouw voorkeur heeft. Daarnaast kan een verschil zijn dat het ene dakraam jou simpelweg meer of minder aanspreekt. Beide merken zijn namelijk uitstekende opties voor zowel dakramen, rolgordijnen en andere accessoires. Het maken van de juiste keuze is uiteindelijk echt een persoonlijke voorkeur.

%MCEPASTEBIN%

Reacties