Een nieuw dakraam van FAKRO, met gemak

Wil je een nieuw dakraam laten plaatsen of een oud exemplaar vervangen? FAKRO heeft oplossingen voor ieder hellend of plat dak. En de FAKRO Montagedienst helpt je van keuze tot installatie!

Wil je daglicht op zolder of extra ruimte op de kinderkamer? Of misschien wil je een oud dakraam vervangen? FAKRO biedt een ruime keuze in dakramen, platdakramen, lichtkoepels, lichtstraten en dakkapellen. Voor ieder plat of hellend dak is er wel een geschikte oplossing. En daarvoor hoef je ook niet op zoek te gaan naar een geschikte monteur of zelf heel handig te zijn. De FAKRO Montagedienst zorgt er namelijk voor dat alles makkelijk en snel geregeld wordt, van keuze tot montage. We stellen deze unieke service graag aan je voor.

Kennis en kunde zorgt voor jarenlang genieten
Er komt natuurlijk best wel wat kijken bij het plaatsen of vervangen van een dakraam. Dit is werk voor vakmensen. Zij moeten precies weten hoe ze een oud(er) dakraam moeten vervangen of een nieuw plaatsen waardoor jij de komende jaren zorgeloos van veel daglicht geniet. Om ervoor te zorgen dat alle FAKRO dakramen correct en snel geplaatst worden leiden wij de monteurs zelf op. Zo bestaat de FAKRO Montagedienst niet alleen uit specialisten met de juiste kennis wat betreft de installatie van de producten. Ze kunnen jou ook vanaf het begin informeren en adviseren zodat jij al bij het kiezen van je dakraam de juiste beslissing neemt.

Maar hoe maak je een keuze? Waar moet je op letten?

Of je nou al heel goed weet welk dakraam je wilt of eigenlijk nog geen idee hebt, het bepalen van de plaats, hoogte en afmeting zijn in alle gevallen de belangrijkste eerste beslissingen. Hiermee kun je namelijk gericht gaan kijken welke ramen aan jouw wensen voldoen. FAKRO biedt kant-en-klare opties. Maar je kunt ook zelf jouw dakraam samenstellen. Dit kan heel eenvoudig online waardoor wij snel weten waarmee we je kunnen helpen en jij direct weet wat de kosten zijn en wanneer jouw dakraam geplaatst (of vervangen) wordt.

In een paar stappen naar een dakraam
Zo simpel is het dus eigenlijk. Je maakt online jouw keuze, doet een aanvraag en zo heb je in een paar stappen een dakraam van FAKRO en meer daglicht in huis. Naast een optimale lichtinval ben je ook verzekerd van een uitstekende isolatie, minimaal HR++ beglazing en jarenlange garantie.

De voordelen van de FAKRO Montagedienst op een rij:
• Snelle service, binnen één werkdag ontvang je een gratis offerte
• Je betaalt pas achteraf
• Garantie op zowel onze producten als de montage
• Service na levering

Het blijft natuurlijk een grote beslissing, een dakraam. Maar wanneer je die hebt genomen helpt de FAKRO Montagedienst je graag verder. Zo zorgen wij voor jouw nieuwe dakraam, met gemak. Ga naar onze website om je te laten inspireren en adviseren.

Benieuwd hoe een typische dag van de FAKRO Montagedienst verloopt? Bekijk hier onze video.