Heb jij wel voldoende daglicht in huis? Dit is de oplossing

Een fijn huis om in te wonen wordt mede gecreëerd door de aanwezigheid van daglicht.

17 Juli 2019

Wij, mensen, functioneren namelijk het beste in een leefomgeving met veel daglicht. Er zijn vele manieren om licht aan te brengen in een woning, maar niet iedere toepassing is wellicht geschikt voor jouw huis. Er bestaat een oplossing die nagenoeg overal toegepast kan worden, namelijk de Solatube daglichtbuis.

 

Het toepassen van een Solatube is een slimme manier om je huis te verlichten met daglicht. Het fijne aan dit systeem? Het is geluids- warmte-, uv-werend én isolerend en bovendien heb je geen last van inkijk van buitenaf. De opvallend kleine diameter van de koepel brengt verrassend veel daglicht naar binnen. Het daglicht wordt door middel van een reflecterende buis naar de juiste ruimte getransporteerd. Een plafondplaat vormt de afwerking van het daglichtsysteem. De plafondplaten zijn verkrijgbaar in diverse varianten, zodat een Solatube altijd past bij jouw interieur.

Nieuwe ‘vlakke’ koepel

Recent is er een aanvullend design geïntroduceerd. Naast de welbekende ronde koepel, bedoeld om het daglicht mee op te vangen, bestaat er nu ook een ‘vlakke’ koepel voor hellend dak. Het daglicht wordt op de zelfde manier door de buis heen getransporteerd, enkel op je dak is het verschil zichtbaar. Dit esthetische aspect vormt namelijk mee met het hellende dak!

Voor meer informatie : www.solatube.nl

Meer van Techcomlight | Dé daglichtprofessional
Reacties
Anderen bekeken ook