Partner

JET BIK Producten B.V.

Al meer dan 40 jaar staat JET BIK garant voor hoogwaardige en duurzame kunststof daglichtproducten. 
JET BIK maakt sinds 2011 onderdeel uit van de Jet Group . Ongeveer 10 jaar geleden heeft JET BIK de beslissing genomen nog meer focus aan te brengen in haar aanbod door zich hoofdzakelijk te richten op kunststof lichtkoepels en de bijbehorende opstanden. Dit maakte het mogelijk om fors te investeren in geavanceerde productiemiddelen, wat JET BIK gebracht heeft tot één van de grootste spelers in de Europese lichtkoepelmarkt. JET BIK is een ISO 9001:2008 gecertificeerd bedrijf.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht vaculux.nl

Daglichtbuissysteem

Met behulp van daglichtbuissystemen is het mogelijk om licht naar elke gewenste ruimte te transporteren. De koepel op het dak vangt het licht op dat met behulp van een sterk reflecterend buissysteem naar en onderliggende ruimte verplaatst wordt. De plafonnière verspreidt het licht in de onderliggende ruimte.

 

Technische gegevens

Productomschrijving

Hebt u een donkere ruimte, waar de hele dag kunstverlichting energie verslindt? Dan is een plafonnière met natuurlijk daglicht een uitstekend alternatief. De SkyTube Helios is een daglichtbuis, waarmee u het daglicht in iedere ruimte kunt brengen. Bij de ontwikkeling van de SkyTube Helios zijn wij uitgegaan van het Nederlandse weertype, waardoor er zelfs onder bewolkte omstandigheden voldoende licht binnenkomt. En mocht er ’s avonds of ’s nachts licht nodig zijn, dan is de SkyTube Helios eenvoudig te voorzien van een kunstlichtarmatuur, zodat u geen dubbele plafonnières hebt.

 

 
Voordelen SkyTube Helios

Ontworpen voor het Nederlandse weertype
Toepasbaar op hellende en platte daken
Mooie binnenafwerking
Eenvoudige uitbreiding met een kunstlichtarmatuur
Optionele daglichtdimmer
Onderhoudsarm
10 jaar garantie

Impressie

 

 

Meer lezen over
'Daglichtbuissysteem'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.