Daglicht en design gaan samen

Daglicht in huis is een absolute must. De manier waarop daglicht binnenkomt is van invloed op de uitstraling van het vertrek.

04 September 2018

Bij voorkeur willen we namelijk niet alleen een mooi verlichte ruimte, maar ook nog dat de verlichting past bij het interieur en design van de betreffende ruimte. Voor een stijlvol interieur heeft Solatube Home dé oplossing. Je huis op een stijlvolle manier verlichten met daglicht is mogelijk met Solatube. De Solatube daglichtbuis brengt daglicht op elke gewenste plek. Onder het platte of hellende dak, onder de grond, door gevel of een andere inpandige ruimte; alles is mogelijk met het Solatube daglichtsysteem.

Strakke afwerking

De meest recente toevoeging aan de serie vierkante plafondplaten is de ‘verzonken’ plafondplaat. De plafondplaat is de afwerking van de daglichtbuis, het zichtbare gedeelte aan jouw plafond. Je kiest voor deze plafondplaat als je houdt van een strakke afwerking, passend bij een modern interieur. Deze stucbare plafondplaat ligt namelijk geheel vlak met het plafond en is daarmee in contrast met andere plafondplaten. Een ‘wow-effect’ gegarandeerd!

Ga voor stijlvol vierkant

Denk aan deze manier van verlichten als je net even die boost aan je interieur wil geven! Bekijk alle mogelijkheden van Solatube en laat je inspireren.

Reacties