Solarlux balkonbeglazing

Ervaart u nieuwe perspectieven! Met de balkonbeglazing van Solarlux creëer je meer ruimte om te gebruiken en geniet je weersonafhankelijk van je balkon.

balkonbeglazing

Als bewoner van een appartement geniet u van het wooncomfort. Toch kunnen we ons voorstellen dat u uw balkon niet maximaal benut. Vervelende weersomstandigheden als wind en regen zorgen ervoor dat u niet alle dagen heerlijk op uw balkon kunt zitten. Uw tuinmeubilair wordt geregeld nat en u kunt de kussens niet altijd laten liggen. Met balkonbeglazing van Solarlux lost u al deze problemen op. Maak een perfecte overgang tussen uw binnen en buiten leven!

Met balkonbeglazing kunt u in een handomdraai uw balkon volledig afsluiten en creëert u als het ware een soort serre. Uw woonoppervlakte wordt vergroot en de beglazing zorgt voor een ideaal woonklimaat. Zo fungeert de extra ruimte in de winter als isolatiebuffer. De praktijk heeft uitgewezen dat u dit wel tot 20% energiebesparing kan opleveren. Wilt u bij mooi weer in het zonnetje zitten, dan schuift u de panelen eenvoudig ter zijde. En nog een  bijkomend voordeel: de balkonbeglazing werkt ook nog eens geluidswerend.

Speciaal hang- en sluitwerk maakt het mogelijk de ramen eenvoudig schoon te maken, ook aan de buitenkant. Solarlux garandeert een nagenoeg onderhoudsvrij gebruik en monteert de beglazing gemakkelijk op een bestaand balkonhek of borstwering.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek onze website: www.solarlux.nl