Solarlux vouwwanden

Wil je je woning een geheel nieuwe beleving geven en binnen en buiten maximaal met elkaar verbinden? Kies dan voor Solarlux vouwwanden!

Buitengewoon lekker wonen

Bij veel mensen speelt het eigen huis een steeds belangrijkere rol in het leven. Het is veel meer geworden dan vier muren en een dak boven je hoofd. Het is een plek om te ontspannen, gasten te ontvangen of een hobby uit te oefenen. En tegenwoordig een plek om te werken. De kunst is om het huis en tuin één geheel te laten vormen, waarbij binnen en buiten naadloos in elkaar overgaan.

Belangrijke elementen in een woning zijn natuurlijk daglicht en een goede ventilatie. De frisse lucht in huis zorgt voor een goed binnenklimaat en voorkomt vocht- en schimmelvorming. Dit komt direct de gezondheid ten goede, evenals een flinke portie daglicht dat een bijdrage levert aan een positiever humeur en beter bioritme. Kortom: tijd om je huis ook te betrekken bij een gezonde levensstijl.

 Wil je je huis gezonder maken, dan bieden de producten van Solarlux een goede oplossing vanwege de hoge mate van transparantie en flexibele openingsmogelijkheden. Zo kun je de achtergevel van je woning royaal openen met een vouwwand. In tegenstelling tot een traditionele schuifpui of tuindeuren open je met een vouwwand de ruimte nagenoeg over de volle breedte.

Door het vele glas warmt de ruimte snel op en goed geïsoleerde profielen van de vouwwanden en het dak gecombineerd met triple glas voorkomen warmteverlies. In vele oude huizen gaat veel energie verloren door deuren en ramen, maar nu levert het juist energie op.

Wil je meer weten over dit renovatieproject? Lees hier het artikel op de solarlux-website.