Foto: 274079

Naadloos en geluidsabsorberend plafond: Stucacoustic

Stucacoustic realiseert een optimaal geluidscomfort in nieuwe en bestaande woningen.

Stucacoustic realiseert een optimaal geluidscomfort in nieuwe en bestaande woningen.

Daarnaast heeft deze nieuwe plafondoplossing een strak design met een eigentijdse uitstraling dankzij het ontbreken van naden.

 

Anno 2011 willen consumenten wonen en slapen in een veilige en rustige omgeving. Als gevolg hiervan groeit het belang van goede geluidsisolatie in nieuwe en bestaande woningen. De zeer hoge geluidabsorptie van Stucacoustic zorgt voor de juiste akoestiek. Uit onderzoek blijkt dat de akoestiek gemiddeld tot 80% verbetert. Stucacoustic creëert de juiste condities voor een optimale beleving van gesprekken, films en muziek. Of het nou om een woonkamer, keuken of zwembad gaat, Stucacoustic is zowel in vochtige als droge ruimtes zeer goed inzetbaar.

Een strak eigentijds plafond
Naast akoestiek richt het ontwerp van Stucacoustic zich op design. Het plafond combineert een strakke afwerking met een warme uitstraling. Op basis van de wensen van de klant kan het plafond gestuct worden in elk gewenst profiel en de bijpassende kleur. De mogelijkheden van dit naadloze plafond maken het verrassend veelzijdig en toepasbaar voor iedere stijl en smaak.

Een hoge brandwerendheid
Dankzij de toepassing van mineraalwol heeft Stucacoustic een brandvertragende werking. Dit maakt Stucacoustic ook nog tot een zeer veilige oplossing voor woning, bijvoorbeeld bij renovatie.

Publicatiedatum: 19 oktober 2011

Reacties