ECO-FUTURAL: Aliplast´s best isolerende ramen- en deurenserie


Met ECO-FUTURAL brengt Aliplast Aluminium Systems een nieuw superisolerend 3-kamerprofiel voor aluminium ramen en deuren op de markt.

De voordelen van de nieuwe serie ECO-FUTURAL zijn talrijk. Denk daarbij maar aan de superperformante isolatiewaarden (Uw 1,35) die dit systeem te bieden heeft. Zo evenaart het ECO-FUTURAL standaardprofiel met een inbouwdiepte van 65mm heel vlot de thermische prestaties van een profiel met een inbouwdiepte van 75mm.

Strakke en hedendaagse look

Verder scoort dit nieuwe systeem ook heel sterk op esthetisch vlak: ramen en deuren die vervaardigd worden met de slanke ECO-FUTURAL profielen geven uw huis een strakke en hedendaagse look door de toepassing van gelijkliggende glaslatten.

Lange levensduur

De ECO in ECO-FUTURAL wijst niet enkel op de ecologische sterkte van dit nieuwe systeem, maar ook op het economische aspect. De slanke, hyperisolerende aluminium profielen kunnen gemakkelijk een levensduur halen van 50 jaar of meer, terwijl u onafgebroken een maximum aan energie bespaart door het hoge isolatierendement! Meer informatie: www.aliplast.com.

Publicatiedatum: 24 maart 2009

 

 

AANBEVOLEN

BioFoam schuimisolatie

IsoBouw BioFoam schuimisolatie

Veilig & vertrouwd

Op zoek naar een fraaie, veilige en onderhoudsarme rubbervloer? Envirofloor is d...

akoestiek in appartement

Onleefbare akoestiek in appartement in Zaandam

Isoleren voor een zuinig woonklimaat

Het creëren van een gunstig klimaat in de woning is punt één, het behouden va...

Advertentie