Uw woning uitbreiden met een aanbouw

Tekort aan ruimte in uw woning? Verhuizen is niet nodig, aanbouw is dé oplossing!

Gezinsuitbreiding of een tekort aan woonruimte binnen uw huidige woning? Geen reden om uw hele leven om te gooien en te verhuizen natuurlijk! Aanbouwen is in dit geval vaak dé oplossing.

Een aanbouw realiseren

Wanneer u merkt dat u meer ruimte nodig heeft, kan het een logische vervolgstap zijn om op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Maar in veel gevallen is dit helemaal niet nodig! Vaak is er de mogelijkheid tot het realiseren van een uitbouw, hoe groot of klein dan ook.

Een aanbouw kan zorgen voor een compleet nieuw gevoel in en rond de woning, maar ook ontstaat er de mogelijkheid om de leefruimte opnieuw in te delen.

Samen (ver)bouwen met Roscobouw

Loop in de oriënterende fase al eens bij Roscobouw binnen! In een persoonlijk gesprek verkennen wij samen al uw wensen en de mogelijkheden, op basis daarvan kunnen wij u informeren over de financiële impact van uw verbouwproject. Tijdens dit gesprek zullen wij ook uw budget, ontwerp, planning en het proces tot uw verbouwing bespreken. Wist u dat een aanbouw al in een aantal maanden gerealiseerd kant worden?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het verbouwen van uw woning? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via info@roscobouw.nl of bel naar 0412 455 501. Of neem alvast een kijkje op www.roscobouw.nl voor wat woninginspiratie!