Zorgeloos uw nieuwe droomwoning realiseren

Wie wil dat nu niet?

In gedachte zit u al op uw nieuwe droomterras in de zon met een kopje koffie en ziet u de kinderen lekker samen buiten spelen… Maar voordat het zover is, zal er nog veel moeten gebeuren! Maar waar begint u?

Samen bouwen met Roscobouw

Loop in de oriënterende fase al eens bij Roscobouw binnen! In een persoonlijk gesprek verkennen wij samen al uw wensen en de mogelijkheden, op basis daarvan kunnen wij u informeren over de financiële impact van uw droomproject. Tijdens dit gesprek zullen wij ook uw eventuele locatie, budget, ontwerp, planning en het proces tot uw droomhuis bespreken.

De samenwerking verder uitgediept

Wanneer u de knoop heeft doorgehakt, beginnen we met de ontwerpfase. In deze fase combineren wij uw moodboards, Pinterest-pins en andere bronnen van inspiratie met onze kennis, expertise en ervaring. Ook behandelen wij met u de gewenste keuze voor kleuren en materialen, het budget en laten wij u kennis maken met onze architecten; welke van onze architecten geeft u het beste gevoel?
Vervolgens komen we bij het papierwerk aan. Wees gerust: ook hier nemen wij alle werkzaamheden aangaande vergunningen en andere aanvragen op ons. In deze fase van papierwerk zorgen wij ook voor de technische tekeningen en de bouw- en welstandsaanvraag.
Daarna komen we aan bij het moment van ‘de bouw’. Hierin nemen wij graag met u de tijd om een rondje over de bouw te doen en praten wij u bij over de belangrijkste lopende zaken. U heeft één contactpersoon, die u op de hoogte houdt van de bouw en waar u met al uw vragen terecht kunt.
In deze fase is er ook tijd voor de finishing touch. Want zegt u nu zelf: als uw prachtige droomhuis daar dan eindelijk staat, dan hoort daar ook een prachtige tuin en interieur bij. Voor deze wensen brengt Roscobouw u graag in contact met een expert.
Tot slot wordt het genieten geblazen! Nadat al het papierwerk geregeld is, Vereniging Eigen Huis de bouw heeft goedgekeurd en het huis daar dan eindelijk staat, is het tijd om zorgeloos te gaan genieten. Mocht u achteraf nog vragen hebben dan kunt u deze altijd stellen in het evaluatiegesprek twee of drie maanden na de oplevering of neem contact op met uw contactpersoon.
Benieuwd naar de mogelijkheden voor de realisatie van uw droomwoning? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan via info@roscobouw.nl of bel naar 0412 455 501.
Of neem alvast een kijkje op www.roscobouw.nl voor woninginspiratie!