Partner

Siemensma BV

Aannemersbedrijf JS Siemensma bestaat dit jaar precies dertig jaar. Een solide familiebedrijf, dat beschikt over alle kennis, kunde en keurmerken op het gebied van bouwen. Voor het plaatsen van een dakkapel, maar ook het verzorgen van een complete op- of aanbouw is men hier al drie decennia lang aan het juiste adres.??

Bedrijfsoverzicht Siemensma BV

Meer leefcomfort met aan- of uitbouw

Altijd al gedroomd van een keuken met een kookeiland? Of die grote eettafel waar je met familie en vrienden uren kan genieten? Dan heeft u ruimte nodig!

Wij kunnen dit gehele proces voor u verzorgen

Denkt u hierbij aan verbouwen? Een uitbouw of aanbouw? Dit kunnen wij voor u realiseren. Een voorbeeld is uitbouw met openslaande deuren. Hiermee betrekt u de tuin bij uw woning. U kunt hierbij kiezen voor hardhout of kunststof kozijnen in de uitbouw of aanbouw.

Wij kunnen u veel meer bieden dan alleen realiseren van u verbouwwensen. Zo kunnen wij u ook de last van het gehele voortraject uit handen nemen.

Denkt u hierbij aan het verzorgen van de tekeningen, het aanvragen van de benodigde vergunningen en leveren van een bouwadvies op maat. Maar ook de uiteindelijke afwerking kunnen wij vakkundig voor u bewerkstelligen!

Meer lezen over
'Meer leefcomfort met aan- of uitbouw'?

meer van deze professional

Voordelen van kunststof kozijnen

De ontwikkeling van het kunststof kozijn is in de laats...

Verruim uw woning

Vind u uw woning fijn maar eigelijk te krap? Verhuizen ...

Gevelbekleding, waardevolle investering

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding ...

Toon alle 4 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.