Hemelwaterafvoer

De Poly-Line hemelwaterafvoeren zijn verkrijgbaar in rond, vierkant, dikwandig, dunwandig en in of op de gevel monteren.

Poly-Line hemelwaterafvoer

Poly-Line heeft altijd de juiste, bijpassende oplossing voor de hemelwaterafvoeren nadat jij de goot heeft uitgezocht!

Vierkante hemelwaterafvoer

Vierkante hemelwaterafvoeren worden door architecten en aannemers, maar ook steeds meer particulieren, geprezen om het stijlvolle uiterlijk. De buizen kunnen in elke gewenste RAL kleur gelakt worden. Voor architectonisch hoogstaande, strak vormgegeven gebouwen is dit de perfecte oplossing om het hemelwaterafvoersysteem op een nette manier te verwerken.

De afvoeren zijn verkrijgbaar in een standaardlengte van 3 meter met de maten 80 x 80 mm en 100 x 100 mm. Dit in dezelfde kleuren als de Poly-Line dakgoten, maar ook andere Ralkleuren zijn leverbaar!

Hemelwaterafvoer: vierkant in de gevel

Helemaal architectonisch hoogstaand is het plaatsen van vierkante hemelwaterafvoeren in de gevel! Op een mooie manier maak je gebruik van de mogelijkheden door het hemelwaterafvoersysteem te laten opgaan in de gevel. Je kunt zo spelen met de lijnen van gebouwen op een functionele en effectieve manier. De buizen kunnen gemonteerd worden door middel van een Nisbeugel of een Inmetselbeugel , maar ook het vastzetten met compriband aan beide zijden is goed mogelijk.

Ook voor de vierkante hemelaterafvoeren in de gevel geldt de vaste lengte van 3 meter en de dikte van 80 x 80 mm of 100 x 100 mm.

Vierkante dikwandige hemelwaterafvoer

Vierkante stootbuizen en ondereinden leveren we ook in aluminium. Dit als alternatief voor de standaard verzinkte ondereinden. De dikwandige buizen zijn leverbaar van 0,5 m tot 6,0 meter . Zo kunnen ze naast de buizen ook speciale bochten leveren om het aanbod compleet te maken. Deze buizen worden geleverd in elke gewenste RAL kleur. De bijhorende bochten zijn konisch en schuiven dus ook in de afvoerbuis. Ook hier worden de bochten niet vastgelast aan de afvoerbuis.

Rond voorgelakt aluminium hemelwaterafvoer

Met de aluminium ronde hemelwaterafvoeren heb je keuze tussen 2 typen; uitvoering in voorgelakt aluminium of de uitvoering in poedergelakt aluminium. Dit heeft te maken met de keus van je kleur. De voorgelakte buizen zijn in je standaardassortiment opgenomen. Wil je een andere kleur dan kun je dit aangeven bij de offerteaanvraag. Zij dragen dan zorg dat de buizen in de door je gewenste kleur gepoederlakt worden.

De ronde aluminium buizen zijn leverbaar in rond 80 mm, 100 mm en 120 mm in 16 standaard kleuren. De kleuren die hier buiten vallen zijn ook leverbaar.

De buizen zijn vervaardigd uit 0,7 mm dik voorgelakt aluminium in de zelfde kleur als de Poly-Line dakgoten. Daarnaast hebben ze bij Polyline nog dikwandige ronde hemelwaterafvoeren in elke gewenste kleur

De afvoerbuizen hebben een gefelste naad. Hoewel de buizen niet naadloos in één lengte worden uitgevoerd, worden zij geleverd in een standaard lengte van 3 meter met een inkrimping waardoor ze éénvoudig in elkaar geschoven kunnen worden. Hierbij komt dus geen laswerk kijken.Wanneer er ook nog een beugel over de las geplaatst wordt zie je deze na montage ook niet weer terug.

Ronde dikwandige hemelwaterafvoer

Ronde stootbuizen en ondereinden leveren we ook in aluminium. Dit als alternatief voor de standaard verzinkte ondereinden. De dikwandige ronde buizen zijn leverbaar van 0,5 m tot 6,0 meter . Zo kunnen ze naast de buizen ook speciale bochten leveren om het aanbod compleet te maken. Deze buizen worden geleverd in elke gewenste RAL kleur.

De bijhorende bochten zijn konisch en schuiven dus ook in de afvoerbuis. Ook hier worden de bochten niet vastgelast aan de afvoerbuis.

PVC hemelwaterafvoer

Je wilt toch liever een hemelwaterafvoer in PVC? Zoals ze graag laten blijken zijn ze een totaalleverancier op het gebied van dakgoten en hemelwaterafvoeren. En daar kunnen de producten van PVC uiteraard niet bij ontbreken! Je kunt deze helaas niet online in de offerte plaatsen. Wanneer je graag een prijs wilt van PVC hemelwaterafvoersystemen kun je contact met Poly-Line opnemen.