array(1) { ["path"]=> string(26) "www.solarlux-vouwwanden.nl" }
Partner

Solarlux Nederland BV

Het bedrijf Solarlux produceert glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing voor nieuwbouw, verbouwingen en renovaties.

Back to nature met Solarlux vouwwanden

Maximaal genieten van de pracht van de herfst

Solarlux serres en vouwwanden

Tijdens de herfst schijnt de ene dag de zon uitbundig en de volgende dag stormt en regent het. Met vouwwanden van Solarlux speel je handig in op de wisselende weersomstandigheden. Is het nog lekker weer, dan zet je de vouwwanden in een handomdraai open. En is het wat frisser, dan zit je heerlijk achter het glas en ervaar je de natuur alsnog van dichtbij.

Optimale isolatie

Bouwen met veel glas en flexibele geveloplossingen zijn het verlengstuk van je woning en zorgen dat binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen. Alle elementen van de serres of vouwwanden van Solarlux zorgen dat de ruimte behaaglijk warm blijft doordat de profielen optimaal geïsoleerd zijn. Het vele glas zorgt ervoor dat de zon de ruimte snel verwarmt en samen met het vele daglicht zorgt dit voor een natuurlijke bron van energie.

Deskundig advies

Solarlux is al 35 jaar de specialist op het gebied van serres en vouwwanden. Vanuit de productiehallen in Duitsland levert zij wereldwijd topkwaliteit ´Made in Germany´.

In Nederland werkt Solarlux nauw samen met een netwerk van gecertificeerde partners en terecht voor deskundig advies. Kijk op www.solarlux-vouwwanden.nl voor een partner bij jou in de buurt.

Meer lezen over
'Back to nature met Solarlux vouwwanden'?

meer van deze professional

Metamorfose met Solarlux vouwwanden

Creëer maximale transparantie en openheid met Solarlux...

Solarlux serre met glazen vouwwanden

Een verbouwing hoeft niet groots te zijn om een groots ...

Glazen terrasoverkapping

Solarlux terrasoverkappingen bieden openheid en beschut...

Toon alle 15 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.