Vier nieuwe snoerloze gereedschappen voor huis en tuin

Bosch breidt het 18-volt-systeem voor doe-het-zelvers uit. Grotere flexibiliteit dankzij het 'Power for All'-accusysteem.

22 Augustus 2019

- Maakt schroeven en boren gemakkelijker: UniversalDrill 18 en UniversalImpact 18
- Vlotter zagen dankzij lagere trillingen: AdvancedRecip 18
- Gemakkelijker en efficiënter stofzuigen: UniversalVac 18

Een groter aantal toepassingen, die nog gemakkelijker kunnen worden gecombineerd. Bosch breidt het 18-volt-systeem voor doe-het-zelvers met vier nieuwe gereedschappen uit: de UniversalDrill 18 schroefboormachine, de UniversalImpact 18 klopboormachine, de AdvancedRecip 18 reciprozaag en de UniversalVac 18 stofzuiger. Alle gereedschappen maken deel uit van het 'Power for All'-accusysteem, dat meer dan 25 verschillende elektrische gereedschappen voor de woning en de tuin omvat. Het voordeel van het systeem: doe-het-zelvers hoeven geen overbodige accu's en laders meer in huis te halen, aangezien alle gereedschappen - van boormachines tot grasmaaiers - met dezelfde 18 volt Lithium-Ion-accu kunnen worden gebruikt.

Het enige wat ze nog nodig hebben, is één enkele lader. Hierdoor bespaart de doe-het-zelver niet alleen plaats, maar ook geld. Alle vier de gereedschappen zijn bijzonder krachtig en ze hebben een nieuw design in lichtgroen en zwart van Bosch met een hoogwaardige afwerking.

Meer informatie: www.bosch-do-it.com 

Reacties