Nieuw: Bison Montagekit Direct Grip in kleine tube

Consuminderen met Bison Montagekit Direct Grip in kleine tube.

Consuminderen met Bison Montagekit Direct Grip in kleine tube.

Bison let op de kleintjes en introduceert een kleine tube Montagekit Direct Grip van 175 gram. Omdat niet iedereen morgen een grote klus te doen heeft. En weggooien is zonde.

 

De nieuwe Montagekit Direct Grip in een tube van 175 gram is er vanaf april 2012. De lijm is supersterk en zit direct vast. Met een aanvangshechting van 120 kg/m2 na 10 seconden ideaal voor verticale toepassingen, zoals tegen de muur of aan het plafond.

Ideaal voor de kleine klus
De nieuwe 175-grams tube is volgens Bison de ideale verpakking voor de kleine klus. Montagekit Direct Grip is een extra sterke en oplosmiddelvrije montagelijm met een extreem hoge aanvangshechting (ook over de naam lijm is dus nagedacht). De lijm is blijvend elastisch, wat belangrijk is voor werkende materialen als hout. De eindsterkte wordt bereikt na circa 24 uur.

Muurvast bevestigen
Montagekit Direct Grip werkt op basis van acrylaat-polymeer dispersie. De oplossing is gemaakt voor het muurvast bevestigen van allerhande materialen die direct vast moeten zitten op poreuze (!) ondergronden als beton, steen, pleisterwerk, onbehandeld hout en spaanplaat. Zonder schroeven en spijkers, dus wel zo gemakkelijk.

Zwaar en licht werk
Naast de echt zware toepassingen (regelwerk, drempels, vensterbanken, tegels) is Montagekit Direct Grip ook zeer geschikt voor het lichtere werk: decoratieve ornamenten, sierlijsten, naamplaatjes en ophanghaakjes.

Adviesprijs: € 5,39
De tube 175 gram Montagekit Direct Grip is verkrijgbaar bij de betere bouwmarkt en doe-het-zelf speciaalzaak. De adviesprijs bedraagt € 5,39. De Direct Grip range bestaat verder uit een tube van 250 gram, een koker van 370 gram en een pot van 850 gram. Zo is er voor iedere klus de juiste verpakking.

Meer informatie: www.bison.nl

Publicatiedatum: 23 maart 2012

reacties
anderen bekeken ook

Waarom is een kamersteiger handig bij het verbouwen?

Guido van Loon

Huis verbouwen? Container huren

Intrekken in een oude woning? Hier moet je op letten!

Guido van Loon

Wat er allemaal in een gereedschapskist van een echte doe-het-zel...

Oplaadbare LED werklamp bouwlamp 30W

Milli-Max Stelproducten

Advertentie
Advertentie
Advertentie