Foto: 2016/Bison-Secondelijm-Vloeibaar-Control-tube.jpg

Alles onder controle met Bison Secondelijm Vloeibaar Control

Bison introduceert de meest precieze en makkelijk toepasbare secondelijm ooit: Secondelijm Vloeibaar Control.

Nooit meer vieze vingers, geen gemors, geen ongecontroleerde lijmuitvloeing. Met Secondelijm Vloeibaar Control zijn kleine reparaties voortaan in een handomdraai geklaard, zonder nare bijkomstigheden.

Dankzij de unieke Direct-Stop technologie is het werken met secondelijm niet langer een vies klusje. De speciale inlay in de tube geeft tegendruk zodra men met de lijm aan de slag gaat. Bij lichte druk veert de tube terug in haar oorspronkelijke vorm, waardoor een terugzuig-effect ontstaat; de lijm trekt zich weer terug in de tube.

Secondelijm Control is een ware innovatie in het secondelijmschap, die het uitermate nauwkeurig toepassen en schoon verwerken van secondelijm garandeert.

De nieuwe standaard

De Direct-Stop technologie is dermate revolutionair dat Bison besloten heeft haar basisproduct compleet door de nieuwe tube te vervangen. Ook verbeterde Bison de secondelijmformule. Hierdoor is de lijm nu ook vaatwasser-bestendig. Secondelijm Vloeibaar Control is dan ook de nieuwe standaard in het secondelijmschap, die alle voordelen bij elkaar brengt: een oersterke lijm die op alle materialen hecht, gemakkelijk en nauwkeurig verwerkbaar en vaatwasser-bestendig is.

Vanaf nu is dus alles onder controle met Bison Secondelijm Vloeibaar Control.

Bison Secondelijm Vloeibar Control is vanaf 1 september 2016 verkrijgbaar in de winkels in een 3 gr. verpakking voor een adviesverkoopprijs van 3,75 euro.

Reacties