Foto: press_2013//style-your-garage.jpg

Vandaag saai, morgen wauw: style-your-garage.com maakt een einde aan saaie garagedeuren

Weg met alle saaie garagedeuren! Op www.style-your-garage.com vindt u nu grotefotomotieven met moderne prints, die saaie garagekanteldeuren een coole uitstraling geven.

Weg met alle saaie garagedeuren! Op www.style-your-garage.com vindt u nu grotefotomotieven met moderne prints, die saaie garagekanteldeuren een coole uitstraling geven. www.motorcyclistonline.com

Het principe is eenvoudig: de zogenaamde garage-billboards zijn met motieven bedrukt die precies datgenetonen wat elke autobezitter graag in zijn garage zou willen hebben staan - bijv. een racewagen, paarden, gogogirls of een stapel goudstaven. Het aanbod aan motieven op www.style-your-garage.com wordt voortdurend uitgebreid, zodat er sprake is van veel afwisseling.

 

De garage-billboards kunnen met behulp van klittenband snel en eenvoudig worden gemonteerd en kunnen, wanneer de tijd rijp is, eenvoudig worden verwijderd. Geproduceerd uit hoogwaardig materiaal, zijn de billboards vrijwel onverwoestbaar. De 3D-motieven lijken met de intensieve kleuren net echt. Buren, vrienden en voorbijgangers zullen versteld staan.
?Ik ben zeer verheugd over de grote belangstelling voor style-your-garage.com. De fotomotieven voor garagedeuren zijn een echte hype, die veel aandacht trekt. Eindelijk eens wat kleur op die grijze garagedeuren!!?, zegt Thomas Sassenbach, initiatiefnemer van style-yourgarage.com.
Meer informatie op www.style-your-garage.com.

Publicatiedatum: 14 mei 2009

Reacties