Vandaag saai, morgen wauw: style-your-garage.com maakt een einde aan saaie garagedeuren


Weg met alle saaie garagedeuren! Op www.style-your-garage.com vindt u nu grotefotomotieven met moderne prints, die saaie garagekanteldeuren een coole uitstraling geven.

Weg met alle saaie garagedeuren! Op www.style-your-garage.com vindt u nu grotefotomotieven met moderne prints, die saaie garagekanteldeuren een coole uitstraling geven. www.motorcyclistonline.com

Het principe is eenvoudig: de zogenaamde garage-billboards zijn met motieven bedrukt die precies datgenetonen wat elke autobezitter graag in zijn garage zou willen hebben staan - bijv. een racewagen, paarden, gogogirls of een stapel goudstaven. Het aanbod aan motieven op www.style-your-garage.com wordt voortdurend uitgebreid, zodat er sprake is van veel afwisseling.

 

De garage-billboards kunnen met behulp van klittenband snel en eenvoudig worden gemonteerd en kunnen, wanneer de tijd rijp is, eenvoudig worden verwijderd. Geproduceerd uit hoogwaardig materiaal, zijn de billboards vrijwel onverwoestbaar. De 3D-motieven lijken met de intensieve kleuren net echt. Buren, vrienden en voorbijgangers zullen versteld staan.
?Ik ben zeer verheugd over de grote belangstelling voor style-your-garage.com. De fotomotieven voor garagedeuren zijn een echte hype, die veel aandacht trekt. Eindelijk eens wat kleur op die grijze garagedeuren!!?, zegt Thomas Sassenbach, initiatiefnemer van style-yourgarage.com.
Meer informatie op www.style-your-garage.com.

Publicatiedatum: 14 mei 2009

AANBEVOLEN

Nieuwe garagedeur kopen? Bekijk de soorten!

Ze zijn er in vele vormen: garagedeuren. De meest bekende is de kanteldeur, maar...

Een garage: eenvoudig je auto kwijt

Meer plaats, meer ruimte, meer mogelijkheden met de garage. Maar ga je voor een ...

Schuren Berging

Of het nu gaat om een standaardberging uit onze folder of om een garage naar eig...

Handig, een roldeur

Ben je in het bezit van een grote en ruime garage of heb je bij je bedrijf een l...

MOBOX

Ga je verbouwen of verhuizen en moet je tijdelijk spullen opslaan? MOBOX biedt e...

Advertentie