Foto: hormann-garage-hst

Hörmann zijdelingse garagedeur HST

Innoveert Hörmann ook jouw garage? Slimme zijdelingse deur voor praktisch gemak.

Een garagedeur die niet naar boven, maar zijdelings opent, heeft tal van voordelen, bewijst Hörmann met zijn revolutionaire sectionaaldeur HST. De vinding met praktische, esthetische en constructieve voordelen is nu bij Hörmann verkrijgbaar.

Je wilt je fiets pakken voor een snelle boodschap? De zijdelingse sectionaaldeur HST hoeft maar een klein eindje open en je bent weg. Wel wat anders dan de traditionele garagedeur die voor vertrek helemaal omhoog moet.

Die snelheid is gemakkelijk, maar belangrijker nog is de bescheiden ruimte die de HST inneemt. Ideaal voor garages met een bescheiden hoogte. Het systeem van de sectionaaldeur houdt het plafond vrij en dat maakt - met name in de wat kleinere garages - een groot verschil. En optisch bezien geeft de zijdelings openende sectionaaldeur een frisse en nieuwe aanblik.

De HST-deur beschikt over dezelfde kwaliteitskenmerken als de plafondsectionaaldeuren van Hörmann. Zowel qua warmteisolatie, materiaalsterkte als geluiddemping geeft de HST-deur wat je van Hörmann gewend bent. De deur komt in verschillende varianten, van Woodgrain tot Decograin Golden Oak om het aanzicht een eigen karkater te geven. Jouw Hörmanndealer helpt je graag met een toegesneden advies.

Handzenders

Een stijlvolle deur verdient een stijlvolle bediening. Hörmann voorziet hierin met een vernieuwd assortiment designhandzenders voor de bediening van garagedeuren en inrithekken. De zenders opereren met versleutelde frequenties die ook bij online bankieren worden toegepast. Het systeem werd op de universiteit van Bochum ontwikkeld en staat pal voor de robuuste veiligheid die Hörmann kenmerkt. Dankzij de vijf functietoetsen op de handzender kan de deurpositie vanuit de woning gemakkelijk worden opgevraagd. Zonder in weer en wind naar buiten te moeten, kan de deur met één druk op de knop worden afgesloten.

Hörmann handzender voor garagedeur HST.

De zenders zijn bovendien verkrijgbaar in talrijke kleur- en structuurvariaties en hebben een onderscheiding ontvangen van Red Dot, voor het design en de fijne ligging in de hand. Je handzender is plots een eigentijds en modieus accessoire aan je sleutelbos. De zender is bijvoorbeeld verkrijgbaar in vier verschillende wortelhouten behuizingen. Deze sluiten naadloos aan op het elegante interieur van veel auto's. Maar misschien is een luxe metaal- of carbonlook meer jouw smaak of kies je uit een van de vrolijke trendy kleuren. Hoe dan ook, met elf verschillende designs is er altijd een ontwerp dat bij je past.

Meer informatie: www.hormann.com

Publicatiedatum: 18 maart 2014.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Sanne.Ruiter2017

Een prachtige oplossing en een garagedeur van topkwaliteit. Laat u adviseren bij Ruiter Garagedeuren, dealer van Hörmann. www.ruitergaragedeuren.nl

8 jaar geleden