Foto: garagedeur

Ervaar de luxe van een eigen garage

Met een eigen garage creëer je niet alleen extra opslagruimte of een veilige plek voor de auto, ook heeft dit een toegevoegde waarde voor de koopwoning.

Een woning met garage is altijd meer in trek. Wanneer je de garage aanpast aan de bouwstijl van de woning dan ontstaat er een prachtig geheel. De garagedeur speelt hier een belangrijke rol in. Er is een ruime keus in garagedeuren. De traditionele deur die naar voren en naar boven opent zien we nog steeds veel voorkomen. Maar er is tegenwoordig nog veel meer te krijgen. Unieke garagedeuren voor elke situatie. In elke gewenste kleur te verkrijgen en daardoor goed aan te passen op de huidige bouwstijl.

Van kleine garages tot grote projecten

De standaard afmeting voor een garage aan huis is 3 bij 6 meter. Voor twee auto's of het plaatsen van fietsen naast de auto is een bredere garage nodig. Belangrijk is om te bekijken welke deur het handigst is. Uiteraard in de juiste afmeting. De roldeur is ruimtebesparend doordat deze naar boven toe oprolt en daar in een kast verdwijnt. Doordat deze deur niet eerst naar voren toe opent kan er tot dichtbij de deur worden gereden. De openslaande deuren geven een ruime doorgang zonder dat er binnen ruimte verloren gaat. De schuifdeur is ideaal wanneer er vaak in-en uit de garage gelopen wordt. Met een aparte zijdeur hoeft de garagedeur zelfs helemaal niet open.

De juiste garagedeur

Wie een garage gaat aanbouwen of toe is aan een nieuwe garagedeur laat zich goed informeren. Niet alleen afmeting en kleur spelen een rol, maar ook het materiaal waarvan de deur gemaakt is. En of er behoefte is aan extra isolatie. Vrijwel alle garagedeuren kunnen voorzien worden van een elektrische aandrijving. Zo ontstaat er meer veiligheid en comfort. Een ruime keus aan garagedeuren vind je bij Novadoor garagedeuren en Hormann garagedeuren. Experts op het gebied van garageafsluitingen. Zo ontstaat er een veilige ruimte voor de auto en dierbare of belangrijke goederen. Bouw of verbouw de garage goed door gebruik te maken van de beste design garagedeuren.

Reacties