string(1) "p"

Wees voorbereid op het koude weer!

Herken een kleine druppel voordat het een groot probleem wordt

Lekkages en bevroren leidingen kunnen ernstige schade aan uw huis veroorzaken. De W1 Wi-Fi waterlekkage en vorstdetector waarschuwt u direct als er een probleem is. Door snel te handelen, kunt u potentiële kostbare reparaties vermijden.

Ontworpen voor uw huis
De detector kan gemakkelijk worden geplaatst op alle plekken waar water schade kan veroorzaken. Dus ideaal voor badkamers, kelders en bijkeukens, onder gootstenen of rond leidingen. En u kunt gebruikmaken van de Amazon Alexa-spraakcommando’s om het te controleren.

Gemoedsrust, waar u ook bent
Thuis, ontvangt u een hoorbare waarschuwing mochten er lek- of vocht problemen worden gedetecteerd. Als u weg bent, wordt u snel op de hoogte gesteld via uw smartphone- of tablet – en u kunt instellen dat vrienden en familie ook een melding krijgen.

Eenvoudig te installeren
De installatie duurt slechts enkele minuten dankzij de beknopte stap-voor-stap handleiding en de Lyric app. Het heldere LED-display laat u snel weten dat het werkt.

Tref alvast voorbereidingen voor de winter
Door de detector in probleemgebieden te plaatsen waar bevriezing kan voorkomen, zoals kelders, schuren en garages, ontvangt u, als de temperatuur onder een ingestelde limiet zakt, via de Lyric-app een melding.

Bekijk de detector hier! De detector is onderdeel van de Honeywell Lyric familie.