string(1) "p"

Smart Home oplossingen

Oplossingen voor bestaande én nieuwbouw

Smart Home Oplossingen

Naast ons advies zijn de domotica-producten die Smart Home Systems levert ook belangrijk. De hoge kwaliteit van producten waarborgt een lange levensduur en betrouwbaarheid. Producten die wij u adviseren of leveren moeten perfect samenwerken. Daarnaast letten wij op het gemak van installatie en de betaalbaarheid.

Krachtige mini-servers, onzichtbaar weggewerkt in uw meterkast. Slimme en kleine schakeleenheden, weggewerkt in uw bestaande aansluitpunten of kleine stijlvol vormgegeven vloer- en snoerschakelaars. Alles verbonden via uw elektriciteitsnetwerk, privé, veilig en betrouwbaar. Geen losse kabels, losse snoeren of aparte voedingen!

Betaalbare betrouwbaarheid

Smart Home Systems richt, met de juiste componenten, volledig afgestemd op uw situatie, uw domotica in. Wij gebruiken alleen a-merk componenten van betrouwbare leveranciers met een goede staat van dienst. Daarnaast zetten wij ons altijd maximaal in om componenten te kiezen, die binnen uw budget passen, wij houden het betaalbaar voor u!

Uw Smart Home groeit met u mee.
Al bij de aanschaf van uw domotica denken wij graag één of meer stappen vooruit zodat uw investering ook in de toekomst zijn waarde behoudt. Wij adviseren u met het oog op de toekomst. Uw smart home groeit met u mee.

 

Vrijblijvend adviesgesprek

U komt er even niet meer uit? Wij helpen u graag, met deskundig en praktisch advies. Met tientallen jaren ervaring in grote en kleine installaties en bestaande en nieuwbouw hebben wij ruime en brede kennis opgebouwd waarmee wij u graag ondersteunen.

Neem contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak in onze showroom. U kunt ook meteen ter plaatse onze oplossingen in werking zien en er zelf mee 'spelen' en experimenteren.

Meer weten? neem contact met ons op of bezoek onze website