Profielfoto van Gira Nederland B.V.
Gira Nederland B.V.
Kazemat 3, 3905 NR Veenendaal
maandag
Gesloten
dinsdag
09:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
Gesloten
vrijdag
Gesloten
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Schakelaarserie Gira E3

Met Gira E3 zet de oplossingsaanbieder voor moderne gebouwentechniek het aanbod van buitengewoon aantrekkelijke schakelaarprogramma's voort.

Gira E3

Men gaat met Gira E3 voor een zachte vormentaal: zacht afgeronde contouren alsmede de Soft-Touch-oppervlakken van de afdekramen geven de moderne gebouwentechniek zo een modern en sympathiek gezicht.

Daarbij passen de zelfstandige kleuren van de afdekramen: een exclusieve collectie subtiele en warme grijs- en bruintinten. De afdekramen met het Soft-Touch-oppervlak en de subtiele kleurtinten kunnen naar wens met basiselementen in zuiver wit glanzend of antraciet worden gecombineerd. De enige uitzondering in dit harmonieuze principe is de puristische variant, die uitsluitend verkrijgbaar is in zuiver wit glanzend.

Omdat ook Gira E3 voor Systeem 55 ontwikkeld is, biedt het nu al meer dan 300 functies van de intelligente gebouwentechniek. Omgekeerd wordt met dit schakelaarprogramma een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het succesverhaal van Gira Systeem 55. Want het idee erachter is nog steeds overtuigend: het markante vierkant met 55 mm kantlengte vormt de basismaat van alle basiselementen. Tegelijkertijd vormt het het venster voor de bediening van niet alleen bestaande, maar ook toekomstige functies van de gebouwentechniek.

Daarmee voldoet Gira Systeem 55 altijd aan de veranderende eisen van de markt. Wat het zo uniek maakt? Uit de vijf kleurvarianten van de basiselementen samen met de zes compatibele Gira schakelaarprogramma's en hun kleur- en materiaalvarianten komen ontelbare combinatiemogelijkheden en daarmee maximale vormgevingsvrijheid voort. Geschikt voor alle inrichtingswensen en elke woonstijl.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.gira.nl