Foto: smart-deco.jpg

Mysmartdeco.nl: webshop elektrische raamdecoratie

Overzichtelijk aanbod raamdecoratie webshop Mysmartdeco.nl

Mysmartdeco.nl, de eerste webwinkel die zich volledig toelegt op het leveren van op maat gemaakte en gemotoriseerde raamdecoratie, opent deze week officieel de digitale deuren. Klanten kunnen met een paar muisklikken voordelig op maat gemaakte en stijlvolle elektrische rolgordijnen uitkiezen, met de stof en kleur van hun keuze. Mysmartdeco.nl biedt hoogwaardige rolgordijnen van het merk Gardisette, Verano, en Velux. Om de kwaliteitsrolgordijnen goed te laten passen bij de rest van het interieur, stuurt de webwinkel gratis stofstalen per post. Ook kunnen de stofstalen worden bekeken in 85 aangesloten zonweringswinkels in Nederland. E-commerce manager Mark van de Sande: 'Het assortiment op Mysmartdeco.nl combineert raamdecoratie van bekende merken met slimme bediening van Somfy.'

Naast een eenvoudige bestelmodule bevat Mysmartdeco.nl ook demonstratievideo's die stap voor stap laten zien hoe eenvoudig en veilig het is om zelf een elektrisch rolgordijn te installeren. De bezorging van de elektrische rolgordijnen is gratis, net als de bijbehorende afstandsbieding die al volledig voorgeprogrammeerd is, zodat klanten daar geen omkijken naar hebben. Het elektrische rolgordijn wordt na aanschaf binnen tien dagen aan huis geleverd, of kan opgehaald worden bij een zonweringwinkel in de buurt.

Doordat steeds meer huiseigenaren belang hechten aan een toenemende mate van wooncomfort, waaronder huisautomatisering, worden elektrische rolgordijnen steeds populairder. Niet alleen jonge mensen of gezinnen, ook senioren ervaren het fysieke gemak van het open en dichtdoen van gordijnen met een afstandbediening. De groeiende vraag naar elektrische rolgordijnen wordt ook toegeschreven aan het toenemend aantal nieuwbouwhuizen, die hoge en vaak lastige bereikbare ramen bezitten.

Mysmartdeco.nl biedt hoogwaardige rolgordijnen van het merk Gardisette, Verano en Velux. Klanten kunnen met een paar muisklikken voordelig op maat gemaakte en stijlvolle elektrische rolgordijnen uitkiezen, met de stof en kleur van hun keuze.De elektrische rolgordijnen van Mysmartdeco.nl zijn aan te sturen met een afstandsbediening, maar kunnen ook automatisch bediend worden via een timer of sensor. Van de Sande: 'Onze rolgordijnen zijn ook met een smartphone of tablet te bedienen. Hiermee spelen we in op de behoefte om steeds meer producten in huis, zoals verwarming of verlichting, via een App op een smartphone te bedienen.' Bediening via smartphone of tablet is mogelijk via het TaHoma systeem van Somfy, een online besturingsmodule en App voor huisautomatisering. Hiermee kan men ook op afstand, bijvoorbeeld onderweg of vanaf het vakantieadres, of op voorgeprogrammeerde tijden, de rolgordijnen open- en dichtdoen. Omdat hierdoor lijkt alsof er iemand in huis aanwezig is, kan elektrische raamdecoratie ook gebruikt worden als preventie tegen inbraak.

Mysmartdeco.nl is een initiatief van Somfy, marktleider en ontwikkelaar van motoren en besturingen voor onder meer zonweringen en rolluiken. Somfy laat het offline en online kanaal met elkaar versmelten door tevens klanten 'Click en Collect' aan te bieden. Klanten die via internet bestellen, kunnen hun items namelijk ook in een van de 85 samenwerkende zonweringwinkels afhalen. Deze winkels kunnen klanten niet alleen van advies dienen als het gaat om materialen en kleuren, maar zullen desgewenst ook het inmeten van de ramen en de installatie van de elektrische raamdecoratie op zich nemen.

Meer informatie: www.mysmartdeco.nl

Publicatiedatum: 19 december 2012

Reacties