Foto: press_2013//Marmitek-tip10rf.jpg

Marmitek controller TIP10RF

TIP10RF, de nieuwste controller om Marmitek X10 Home Automation aan te sturen met smartphone/tablet via de gratis app.

TIP10RF, de nieuwste controller om Marmitek X10 Home Automation aan te sturen met smartphone/tablet via de gratis app.

 

Met Marmitek X10 Home Automation kunt u licht en apparatuur in uw woning (geautomatiseerd) schakelen en bedienen. Bedienen kon natuurlijk al met een Marmitek afstandsbediening, met uw computer via de Marmitek software+interface of met een gepersonaliseerd Touch Panel dat als wandpaneel of als tafelmodel te gebruiken is.

Vanaf nu is het daarnaast ook mogelijk om overal ter wereld met smartphone of tablet uw Marmitek X10-installatie te bedienen.

 

Marmitek Tip10RFVanaf uw vakantieadres de rolluiken sluiten wanneer u op buienradar ziet dat hevig onweer uw woning overtrekt. Vanuit de auto de verlichting aanzetten zodat u niet in het donker thuis komt. Terwijl u op een feestje bent de tuinverlichting thuis inschakelen omdat uw broer belt of hij even de barbecue mag lenen. Waar u ook bent, met uw smartphone of tablet bedient u uw X-10 Home Automation systeem.

 

De installatie van de TIP10RF is eenvoudig. Sluit de ontvanger thuis aan op uw router, installeer de app en bedienen maar. De TIP10RF heeft een adviesprijs van € 59,95 incl. BTW.

 

De Marmitek controller TIP10RF-app voor Android is per direct beschikbaar, de iOS-versie is binnenkort beschikbaar.

 

Meer informatie: www.marmitek.com 

 

Publicatiedatum: 21 september 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties