Foto: 201708/Honywell Google Home smart home integraties.jpg

Honywell voegt Google Home toe aan smart-home-integraties

Google Home is de nieuwste samenwerking in het kader van het Works With Honeywell-programma

Honewell, toonaangevend op het gebied van connected homes, voegt een nieuwe integratie met Google Home toe aan zijn ecosysteem van producten en diensten.
Vanaf nu kunnen consumenten in Europa die een Google Home hebben de temperatuur in huis aanpassen door hun Lyric™ T6- of T6R-thermostaat bedienen met de simpele woorden “OK, Google, …”. De Round connected en evohome-thermostaten worden spoedig toegevoegd.

De integratie met Google Home is de nieuwste toevoeging aan het Works With Honeywell-programma, dat verder andere smart-homeproducten en -diensten beslaat zoals Apple HomeKit, IFTTT en Amazon Echo. Het maakt de Lyric T6- en T6-thermostaat een van de meest connected thermostaten op de markt.

Dankzij de Google Home-integratie kunnen gebruikers hun thermostaat niet alleen met hun stem bedienen, maar ook met Google Assistant op Google- of Android-apparaten. Zo kunnen consumenten met hun stem opvragen wat de temperatuur in huis is en deze eventueel direct aanpassen. Daarnaast kunnen consumenten de temperatuur, tijdschema’s en andere veranderingen uiteraard nog altijd instellen via de Lyric- of Total Connect Comfort-app (TCC) of direct op de thermostaat.

Honeywell weet dat een slim, connected thuis niet alleen veilig en betrouwbaar moet zijn, maar ook comfortabel. Daarom werkt Honeywell in het kader van het Works With Honeywell-programma in de vorm van integraties en partnerships samen met bedrijven op smart-homegebied, zoals Amazon, Apple, Google en IFTTT. Works With Honeywell biedt klanten meer flexibiliteit om hun huis te personaliseren dankzij een breed assortiment van de beste connected producten en diensten – van comfort en controle tot besparen en veiligheid.

“Wereldwijd is de technologie van Honeywell al te vinden in meer dan honderdvijftig miljoen huishoudens”, zegt Martin Roozendaal, marcommanager van Honeywell Nederland. “Met deze integratie met Google Home is de Lyric T6 de eerste thermostaat die geïntegreerd is met alle bekende smart hubs. Het is een nieuwe manier om consumenten te helpen slimme technologieën eenvoudig in hun huis en in hun leven te brengen – welke behoeften zij ook hebben en met welke smart hub ze dat ook willen doen.”

Ga voor meer informatie over de integratie met Google Home naar getconnected.honeywell.com/nl/.

Reacties