Foto: eSaver-iConnect-afstand-bedienbaar

eSaver iConnect: apparaten op afstand bedienen

Licht en elektronica op afstand bedienen met eSaver iConnect Home Control pakket.

eSaver iConnect: apparaten op afstand bedienen

Met de eSaver iConnect Home Control starterkit kunnen lichten en aangesloten elektronica op afstand aan- of uitgezet worden. Met gebruik van iPhone of iPad worden apparaten zoals televisie, printer en spelcomputer op afstand bediend.

Deze starterskit is eerste stap naar een slim huis. Hierdoor kun je energie besparen, door het stoppen van sluimer stroom! Het systeem is makkelijk te installeren en te bedienen met de gratis app.

De iConnect starter-kit bestaat uit de gateway en 4x on/off sockets. De gateway wordt aangesloten met de meegeleverde LAN kabel op de wireless router. Door de iOS applicatie te downloaden zijn de on/off sockets en andere sensoren makkelijk toe te voegen.

De iConnect socket is een stekker die eenvoudig tussen het stopcontact en de stekker van het apparaat is te plaatsen. De iConnect socket moet eenmalig gekoppeld worden aan de iConnect gateway. Daarna zijn de gekoppelde producten direct aan of uit te schakelen.

Het eSaver iConnect systeem is uit te breiden met diverse sensoren voor het monitoren van wind, temperatuur, luchtvochtigheid en energie. Dankzij de gratis te downloaden eSaver iConnect applicatie is alle informatie te zien en zijn elektronische apparatuur en lichten te bedienen via iPhone, iPad of iPod touch.

Meer informatie: www.made4phones.nl.

Publicatiedatum: 30 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Reacties