string(1) "p"

Draadloos comfort

Uw Smart Home bedienen met één vinger, met een App, duur of moeilijk? Niet meer! Bedien met uw smartphone, tablet of schakelaar uw woning.

Maak gebruik van onze kennis en jarenlange ervaring!

Smart Home Systems richt, met de juiste componenten, volledig afgestemd op uw situatie, uw SMART HOME in. Tijdens een vrijblijvend adviesgesprek nemen wij samen uw wensen door. Aan de hand daarvan krijgt u een selectie van onze systemen die het beste bij u passen. Vervolgens bepaalt u welk systeem het uiteindelijk wordt. Met tientallen jaren ervaring in grote en kleine installaties ondersteunen wij u graag met onze kennis en ervaring.

Het is ook mogelijk om van uw huis een SMART HOME te maken zonder hakken, breken of het toevoegen van kabels. Wij bieden meerdere bedrade en draadloze systemen aan die zonder verbouwing in uw huis worden geïnstalleerd. Geen stof, geen puin en geen verbouwingen.

Wij zijn constant bezig om te blijven verbeteren. Zo hebben wij nu veel nieuwe producten in ons assortiment toegevoegd. Vanaf nu biedt Smart Home Systems bedraadde en draadloze oplossingen aan. Daarnaast bieden wij ook oplossingen voor audio en veiligheid. Ervaar het geluid van Sonos in combinatie met uw SMART HOME. Of voel u extra veilig door een slimme camara of aanwezigheidssimulaties.

Benieuwd naar alle oplossingen? Kijk op sh-systems.nl of kom langs in onze SMART HOME Studio.

Wat uw wensen ook zijn, u bent bij ons bij het juiste adres.

Draadloos en krachtig

Er zijn veel smart home-oplossingen, maar KNX-RF is anders. KNX-RF kan geïnstalleerd worden zonder hak- en breekwerk, omdat het leggen van kabels niet nodig is. Zo is KNX-RF een verstandige oplossing voor vernieuwers en verbouwers. Door het toevoegen van kleine zenders en ontvangers kan elk huis een SMART HOME worden.
Vanaf dat moment heb je de mogelijkheid om je huis snel en eenvoudig te bedienen en aan te passen via je smartphone of tablet. Uiteraard kun je de SMART HOME nog steeds bedienen via je reguliere schakelaars. Hier heeft een netwerkstoring of het vervangen van je router dan ook geen invloed op.

Wat zijn de voordelen van KNX-RF?

Met KNX-RF bestuur je je verlichting en zonwering comfortabel per app. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook energie en kosten. Je programmeert je eigen scenario’s, die perfect passen bij je behoeften en om onnodig energieverbruik te minimaliseren. Dit zijn de voordelen die u gelijk gaat merken:

1. Bespaar tijd en geld
Als je een appartement of een huis renoveert of moderniseert, wil je dit zo snel en makkelijk mogelijk doen. Dat is de kracht van KNX-RF, want voor KNX-RF heb je geen kabels nodig en er is geen hak- en breekwerk. In plaats daarvan gebruikt KNX-RF schakelaars, dimmers en zonweringsproducten die veilig en draadloos met de SMARTbox worden verbonden. Deze SMARTbox is een verbinding tussen je woning en je eigen smartphone of tablet.

2. Privacy is gewaarborgd
Je gegevens zijn veilig doordat ze lokaal op je eigen SMARTbox worden opgeslagen. Dankzij deze lokale opslag en het gecodeerd doorgeven aan je tablet of smartphone valt informatie niet in de verkeerde handen. Alle data zijn en blijven van jou.

3. Draadloze communicatie als basis 
De draadloze modules en sensoren zijn perfect op KNX afgestemd en gemakkelijk te plaatsen. De modules zenden alleen wanneer ze bediend worden, waardoor energie wordt bespaard en er geen onnodige draadloze signalen door je huis gaan.

4. KNX-RF is eenvoudig
Van het instellen van de sfeerverlichting en het aanpassen van de zonwering tot het openen van de garagedeur – de gebruikersinterface van de KNX-RF maakt het erg gemakkelijk. Alles wordt getoond in pictogrammen die voor zichzelf spreken. Klik een functie aan en meteen kunnen lampen en jaloezieën individueel worden aangepast.

5. De optionele Push-berichtfunctie van KNX-RF informeert je over alle functies, die zojuist aan- of uitschakelen. Denk hierbij ook aan een gekoppeld alarmsysteem. Zo heb je altijd overzicht, zelfs als je niet thuis bent.

6. Altijd de juiste verlichting
Met KNX-RF kun je uitgebreide scenario’s aanmaken en oproepen. Via een intuïtief menu kun je met begrijpelijke ‘als-dan’ functies zelf scene's in de app maken.

Wil je graag opstaan met gedimd licht? Of misschien lees je in de avond graag een goed boek, kook je graag of kijk je tv. Bij elk scene kun je gemakkelijk de juiste sfeer instellen.

7. Zonwering is intelligent te sturen
Met KNX-RF laat je de zonwering intelligent sturen, zodat je altijd de beste lichtomstandigheden hebt. Geen verblindende zon op de thuiswerkplek of op het tv-scherm!

En wil je bij de eerste zonnestralen worden gewekt? Of blijf je op zondag liever wat langer liggen? Op het gewenste tijdstip gaat je jaloezie naar boven. Dat is toch veel comfortabeler dan een vervelende wekker.

8. Perfecte beveiliging
Inbrekers afschrikken door het licht aan en uit te doen? Met KNX-RF krijg je dat vanuit je vakantieadres voor elkaar. Of creëer aanwezigheidssimulaties; dan heb je er geen omkijken meer naar.

 

Geinteresseerd of benieuwd naar alle voordelen?

Neem snel een kijkje op onze website of kom langs in onze SMART HOME Studio waarin wij alle verschillende soorten systemen aan u kunnen laten zien. Wij geloven dat een keuze makkelijker is wanneer u het verschil kan ervaren. In onze studio zijn ook veel voorbeelden hoe een SMART HOME uw manier van leven kan verbeterd.