Gira Systeem 106

Alles klopt aan Gira Systeem 106, het deurstationsysteem van metaal met een puristisch design.

23 Augustus 2020

Systeem 106 is verkrijgbaar in edelstaal, aluminium en wit gelakt. Tot de functies behoren de camera- en displaymodule, deurstation- en spraakmodule en verschillende belknopmodules. Samen vormen zij een harmonieus totaalbeeld dat individueel naar wens kan worden samengesteld.

De modules met camera zijn voorzien van een zwarte, glazen afdekking van veiligheidsglas. Achter de verwisselbare zwarte glasplaat verbergt zich een hoogwaardige camera met hoge lichtgevoeligheid. Dankzij een detectiehoek van 85° hebben de bewoners altijd zicht op wat zich bij hun voordeur afspeelt. Innovatieve technologieën zorgen ongeacht de lichtomstandigheden voor een helder beeld; zelfs rechtstreeks invallend zonlicht of felle koplampen in het donker van de nacht veroorzaken geen storende effecten. Dankzij de zwart-witmodus van beschermde infraroodcamera kun je ook in het donker goed zien wie er voor de deur staat.

Benieuwd? Breng een bezoek aan het Gira Experience Center in Veenendaal, waar je het volledige assortiment aan ontwerpen en de Gira Smart Home kunt ervaren.

Meer informatie op www.gira.nl

Reacties