Weekamp Montage Service

Weekamp Deuren neemt graag alle zorgen uit handen met de Weekamp Montage Service. 

Volledig ontzorgd! 

Weekamp komt de deur digitaal meten en monteren de deur vakkundig voor jou af. Weekamp regelt alles voor jou. Bovendien krijg je maar liefst 6 jaar volledige fabrieksgarantie, ook op montage. Hiervoor ontvang je een garantiecertificaat. De Weekamp Montage Service is voor zowel binnen- als buitendeuren. 

Weekamp High Performance

Met Weekamp High Performance hang- en sluitwerk ben je verzekerd van de allerbeste kwaliteit. Al dit hang- en sluitwerk is onderworpen aan een fabriekstest en voldoet aan de strengste normen voor gebruiksgemak, duurzaamheid en veiligheid. Door Weekamp de deur fabrieksmatig te laten voorzien van hang- en sluitwerk, ben je verzekerd van passende infrezingen volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen® en een goede afwerking.

54 mm dikke buitendeur

Maak je gebruik van de Weekamp Montage Service, dat biedt Weekamp jou graag de mogelijkheid jouw deuren uit te voeren in 54 mm deurdikte (standaard deur is 38 mm dik). 54 mm dikke deuren bieden tal van voordelen. Panelen hebben een geïsoleerde kern. Er is meer ruimte voor beter isolerend glas. De deuren zijn zwaarder en zeer solide en kunnen aan de randen worden voorzien van een speciale sponning waarin een High Performance kaderprofiel zorgt voor een langdurig blijvende tochtwering. Kortom: 54 mm dikke deuren zijn veilig, comfortabel en dragen bij aan een beter energielabel van jouw woning. 

Meteen genieten

Ook voor binnendeuren neemt Weekamp desgewenst graag de zorgen voor een vakkundige montage op zich. Dit geldt voor opdekdeuren, maar ook voor stompe deuren. Net als bij de buitendeuren geniet je ook bij de binnendeuren van optimale kwaliteit en gemak. De vakmensen van Weekamp nemen nemen jou al het werk uit handen. De deuren zijn al in de fabriek voorzien van glas en schilderwerk. Ter plekke worden als finishing touch de deurkrukken gemonteerd, zodat je na montage meteen kunt genieten van jouw nieuwe deuren. Uiteraard krijg je daar ook een garantiecertificaat bij. 

 

Voor en na situaties

Hieronder een impressie van een voor en na situatie van een Weekamp Montage Service project. 

Benieuwd naar meer voor en na situaties? Bekijk deze video over de Weekamp Montage Service.

Kijk op weekampdeuren.nl voor het complete assortiment en inspiratie. Vraag gratis de brochure aan.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij:

T. 0523 – 625 300
E. info@weekampdeuren.nl
I: www.weekampdeuren.nl