Ruimtebesparende EYE-CATCHERS

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend, origineel en creatief. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze deuren steeds populairder worden. 

Stijlvolle aankleding van jouw interieur!

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend, origineel en creatief. Het is dan ook niet verwonderlijk dat deze deuren steeds populairder worden. Doordat je geen rekening meer hoeft te houden met de draaiing van de deur(en), creëer je veel meer mogelijkheden bij het inrichten van de ruimte. En een bijkomend voordeel is dat de deuren ook nog eens zeer stijlvolle uitstraling zullen geven.

Wij snappen dat niet elk huis dezelfde afmetingen heeft, daarom kan je jouw stalen schuifdeur op maat bestellen zonder meer te betalen dan een 'standaard afmeting'. En dat is uniek binnen Nederland! Kies zelf je gewenste vlakverdeling en de RAL-kleur van het staal. En misschien wil jij de installatie wel zelf doen? De keuze ligt geheel bij jou. Want elke schuifdeur wordt dus op maat en volledig naar jouw wensen gemaakt. Elk product is dus helemaal uniek!

Kies jij voor een enkele stalen schuifdeur aan het plafond? Of misschien wel aan de muur? Wens jij liever een zijlicht of een dubbele schuifdeur? Laat het ons gerust weten..

Wij gaan in ieder geval geen enkele uitdaging uit de weg.. Dus wat is jouw unieke ontwerp?