Roma en Verona binnendeuren

C’avante Interior & Design lanceert eigen collectie met daarin de Roma en Verona binnendeuren. 

06 Mei 2019

Roma en Verona designed by C’avante Interior & Design

C’avante Interior & Design lanceert twee typen binnendeuren onder hun eigen label. Chantal: “Om onze stijl maximaal tot zijn recht te kunnen laten komen, hebben we onderzocht welke elementen een grote rol spelen bij de beleving in verschillende ruimtes. Binnendeuren zijn prominent aanwezig en daardoor zeer sfeerbepalend. Daarom besloten we twee typen deuren te ontwerpen die los van elkaar maar zeker ook goed met elkaar te combineren zijn.”

Binnendeur Roma heeft een verticale rondom doorlopende lijn die verdiept ligt in de deur. De deur staat voor eeuwigheid en vertegenwoordigt een tijdloos en chic ontwerp.
Door het openen van de deur verandert het perspectief op de verticale lijn, wat een verrassend effect geeft aan de uitstraling van de deur.

Binnendeur Verona kenmerkt zich door een horizontaal terugliggende baan. Deze deur staat voor jeugdigheid, passend bij de verrassende combinatie van materialen. Een eiken deur met toevoeging van leer, maakt deze deur perfect toepasbaar als binnendeur of als deur in een walkin closet.

Ook hier met aandacht voor warme kleurcombinaties, die haarfijn aansluiten bij de luxe en elegante stijl van C’avante Interior & Design. Beide deuren zijn in een mdf of eiken massief uitvoering verkrijgbaar.

Meer weten? Ga dan naar: www.cavante.nl