Foto: Zelf-deurbeslag-raambeslag-samenstellen.jpg

Zelf deurbeslag en raambeslag samenstellen

In de webshop deurbeslag.nl heb je naast kant-en-klare sets de mogelijkheid zelf een set deurbeslag, veiligheidsbeslag of raambeslag samen te stellen.

Je hebt maximale keuzevrijheid in samenstelling met vorm en finish.

Deurbeslag

GPF CombiVari is in acht finishes deurbeslag beschikbaar. Deurkrukken en knopkrukken van GPF bouwbeslag passen op alle GPF rozetten en schilden. De ontelbare combinatie mogelijkheden geven maximale vrijheid in keuze tussen deurkruk, rozet of schild.

Veiligheidsbeslag SKG***

Met veiligheidsbeslag van GPF bouwbeslag maak je ongeacht welke finish je kiest een unieke combinatie tussen binnen en buiten met behoudt van maximale veiligheid SKG***. Het is zelfs mogelijk aan de buitenkant van de deur een veiligheidsrozet en voordeurknop toe te passen i.c.m. een 52 mm veiligheidsschild aan de binnenkant van de deur.

Raambeslag

Voor bijpassend raambeslag zijn de deurkrukken ook als raamkruk toe te passen op de GPF bouwbeslag raamsluitingen en draaikiepmechanismen. In afsluitbare variant voldoet het draaikiepmechanisme aan de hoogste norm voor inbraakwerendheid: SKG***. De combinatie van zelf samenstellen en SKG*** is uniek in de markt!

Meer informatie: www.deurbeslag.nl

Publicatiedatum: 3 maart 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties