Svedex: van deur naar blikvanger in 10 minuten


Maak een entree met kant-en-klare Svedex stijldeuren.

Maak een entree met kant-en-klare Svedex stijldeuren.

Bij interieurstyling is een binnendeur vaak niet het eerste waar aan gedacht wordt. Svedex laat zien hoe een binnendeur in tien minuten een stijlbepalende blikvanger in huis wordt. Al bijna 60 jaar maakt het Nederlandse merk Svedex vernieuwende collecties stijldeuren. De kant-en-klare deuren zijn al afgelakt met Svedex Superlak en kunnen direct geplaatst worden.

 

Met de nieuwe Casual, Elegant en Passie collecties haalt Svedex de deur uit haar anonimiteit. Retro chic, modern klassiek of super strak: binnendeuren maken het verschil. Svedex toont dat er voor ieder interieur een passend model is dat een woonstijl kan versterken en accentueren. Bovendien zijn er talloze combinaties mogelijk met glas-, lijn- of paneeldeuren.

Collecties deuren
Maak letterlijk en figuurlijk een indrukwekkende entree van de hal naar de woonkamer met de spannende Random modellen uit de Passie collectie. Of creëer subtiele accenten met de originele Casual collectie waarin vlakken en strakke lijnen centraal staan. Wie voor modern klassiek gaat, kiest een model uit de verfijnde Elegant collectie met charmante stijldeuren.

Snelle metamorfose
Van een deur een stijlbepalend onderdeel maken hoeft niet veel tijd te kosten. Het Svedex concept is gebaseerd op optimaal gemak en snel resultaat. Svedex heeft het voorwerk namelijk al gedaan, van het aanbrengen van de slijt- en krasvaste Svedex Superlak tot het plaatsen van het slot en het glas. De Svedex stijldeuren hoeven thuis alleen nog maar opgehangen en bewonderd te worden.

Passie Collectie – Random serie
Svedex kant-en-klare stijldeuren zijn verkrijgbaar vanaf € 199,00. Kijk voor meer wooninspiratie en verkooppunten op www.svedex.nl.

Over Svedex
Al sinds 1954 is Svedex het toonaangevende Nederlandse merk voor stijldeuren. Het bedrijf speelt al vanaf het begin in op de individualisering van het interieur door de deur te zien als een onderdeel van het interieur. Stijlvol, betaalbaar en vernieuwend zijn, is altijd het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de Svedex collectie.

Meer informatie: www.svedex.nl.

Publicatiedatum: 31 mei 2012

AANBEVOLEN

Deuren: sesam, open u!

Twee dezelfde huizen krijgen een compleet eigen uitstraling met een unieke voord...

Deurbeslag collectie ONE 

Piet Boon ontwierp voor FORMANI® de collectie ONE: een totaalconcept voor deur-...

Wat is jouw favoriete stijl? Industrieel, landelijk, modern of klassiek?

Deuren zijn hét visitekaartje van jouw woning en maken je interieur pas écht c...

De allermooiste binnendeuren vind je hier!

Binnendeuren maken of breken je interieur. Wil je nieuwe deuren kopen en kan je ...

Stijlvolle deurklink L/T mat zwart

Intersteel breidt Living Black collectie deurbeslag uit

Chemin de fer deur/raam en keukenbeslag

Chemin de fer deurbeslag, raambeslag en keukenbeslag in zwart gietijzer. ( mod...

Advertentie