Foto: 2018-01/Svedex Black on White.png

Svedex creëert karakter door contrast

Svedex introduceert drie gloednieuwe noviteiten onder de naam Black on White.

Nieuwe ontwikkelingen in deurmodellen, garnituren en schuifdeursystemen, die in het teken staan van een eigentijdse toevoeging van de kleur zwart in haar collectie. Hiermee haakt de Nederlandse deurenfabrikant op een innovatieve wijze in op de industriële interieurtrend van dit moment. Svedex laat met haar Black on White noviteiten de woonconsument ‘karakter door contrast’ creëren in het interieur door de witte Superlak® stijldeuren stijlvol en subtiel te combineren met zwarte eyecatchers. Een statement voor elk interieur of dit nu modern, landelijk of klassiek is.

Black on White noviteiten

Een opvallende noviteit is de optie zwarte glaslatten bij de glasdeuren van de serie Front. De serie Front is niet alleen flink uitgebreid met nieuwe, verrassende glas- en lijndeuren, ook de mogelijkheid voor geraffineerde zwarte glaslatten bij alle Front glasdeuren is nieuw. Helemaal passend bij de trend van dit moment. Ook nieuw in de Svedex collectie zijn drie zwarte garnituren: Voque, Live en Lounge. Eigentijdse deurklinken in trendy zwart, die perfect matchen met de witte afgelakte stijldeuren van Svedex en het deurplaatje compleet maken. De nieuwe zwarte schuifdeursystemen Move 4 en Move 5 combineren stijlvol met alle afgelakte stijldeuren uit de Svedex collectie. Ook voor de schuifdeuren is bijpassend zwart garnituur verkrijgbaar.

Zowel bij de inrichting van een nieuwbouwwoning als bij het opknappen van een woning kiest de woonconsument steeds meer voor stijl, duurzaamheid en kwaliteit. Met de komst van de Black on White noviteiten geeft Svedex gehoor aan deze vraag en biedt zij de markt de juiste tools om in stijl te verkopen en de woonconsument in stijl te laten wonen. Alle Black on White noviteiten zijn per direct bestel- en verkrijgbaar. Voor meer informatie

Meer informatie: Svedex

Reacties