Skantrae duurzame FSC buitendeuren


Skantrae biedt een uitgebreid assortiment buitendeuren voor de Nederlandse woningmarkt.

Skantrae biedt een uitgebreid assortiment buitendeuren voor de Nederlandse woningmarkt.

Duurzaamheid in kwaliteit maar bovendien ook duurzaamheid ten aanzien van het milieu. Skantrae introduceert in mei van dit jaar een 12-tal nieuwe buitendeurmodellen, alle met FSC certificaat.

De eerste opvallende nieuwe range is de eigentijdse SKE 300 X voordeurenserie met eXtra brede stijlen, haaks profiel en vlakke panelen.

Daarnaast zijn er nieuwe modellen toegevoegd aan de tijdloze range SKE 700 deuren met nieuwe roostermodellen en nieuwe glasopties. Tevens is de draairaamconstructie vernieuwd en is er raambeslag voor de draairamen leverbaar in dezelfde kleurfinish als het deurbeslag. Ook in het (veiligheids)deurbeslag zijn nieuwe finishes toegevoegd; Chroom en Nero GMM.

Aan deze SKE 700 voordeurenlijn zijn tevens 2 statige nieuwe modellen toegevoegd. De SKE 750 en 757 passen prachtig bij de Prestige binnendeurenlijn met fraaie sierlijsten aan binnen- en buitenzijde.

In de SKG tuin- en balkondeurenserie zijn op veler verzoek 2 modellen met bossingpanelen toegevoegd in 2 borstweringhoogtes. Hierbij is een nieuwe kant-en-klare hang- en sluitwerk set leverbaar. Daarnaast is er een professionele hardhouten poortdeur in het programma opgenomen. Alle modellen dus met FSC certificaat.

Skantrae voldoet per 3 maart 2013 aan de nieuwe EU houtverordening, de EUTR. En met dit nieuwe FSC buitendeurprogramma is een volgende stap gezet naar een volledig gecertificeerd buitendeurenprogramma wat in de loop van 2013 wordt gerealiseerd. Vanaf mei 2013 is er een brochure inclusief prijslijst met dit nieuwe FSC buitendeurenprogramma beschikbaar.

Je kunt deze buitendeurenbrochure aanvragen via www.skantrae.com of (0316) - 58 66 00.

Publicatiedatum: 3 mei 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

AANBEVOLEN

Schuifpuien Kroon Kozijn

Voordelen van Schuifpuien 

Wat is jouw favoriete stijl? Industrieel, landelijk, modern of klassiek?

Deuren zijn hét visitekaartje van jouw woning en maken je interieur pas écht c...

Deuren: sesam, open u!

Twee dezelfde huizen krijgen een compleet eigen uitstraling met een unieke voord...

Maak je deur compleet met beslag

Het beslag is een belangrijk onderdeel van een deur. Weekamp Deuren biedt een br...

Voordeuren

Voordeuren Kroon Kozijn

De allermooiste binnendeuren vind je hier!

Binnendeuren maken of breken je interieur. Wil je nieuwe deuren kopen en kan je ...

Advertentie