Nieuw: deurklinken in warme tinten

Ontdek de GPF Anastasius collectie

27 Oktober 2020

Geuren en kleuren brengen ons terug naar een bijzondere plek, een mooie gebeurtenis of een dierbare. Zelfs de alledaagse geur van koffie of vers brood kan voor warme herinneringen zorgen. In de nieuwste collectie van GPF bouwbeslag stelen vier bijzondere kleuren de show. Zij zijn gebaseerd op Anastasius Grand Café: het restaurant dat zich eveneens in het pand van GPF bouwbeslag bevindt. Een unieke samenwerking die het beste uit twee werelden haalt.

GPF Anastasius Collectie

Met de komst van de GPF Anastasius Collectie wordt het ruime assortiment verder uitgebreid. De lijn bestaat uit vier kleuren die in uitstraling én titel een link hebben met grand café Anastasius. Wij stellen u voor – van donker naar licht: dark blend, bronze blend, mocca blend en champagne blend! Schitterende, rustige kleuren die voor een warme sfeer zorgen binnen en buitenshuis.

Stijlvol deurbeslag voor binnen en buiten

Het deurbeslag uit de Anastasius Collectie wordt gemaakt van het solide basismateriaal RVS. Dit metaal wordt afgewerkt met een hoogwaardige poedercoating met UV-wering. De deurklink gaat hierdoor langer mee, wat het een duurzame optie maakt. Dankzij deze kwalitatieve coating en het solide basismateriaal RVS is de deurkruk bovendien bestand tegen weersinvloeden. Dit maakt hem geschikt voor binnen en buiten. De subtiele metallic afwerking geeft het deurbeslag een speels glimmertje.


Meer van deurbeslag.nl
Reacties