string(1) "p"

Maatwerkservice: er is veel mogelijk!

Deuren volledig op maat laten maken op basis van een tekening of schets. Weekamp Deuren maakt het voor jou mogelijk. 

De fabrieken van Weekamp Deuren zijn ingericht om de deur helemaal volgens jouw specifieke woonwensen te maken. Hierdoor is het mogelijk om naast het bestaande assortiment ook bijzondere deuren te maken. Niet alle ruimtes in huis zijn namelijk af te sluiten met een standaard deur. Denk maar eens aan die schuine deur onder de trap of smalle meterkast in de hal. Maar ook replica’s of deuren volgens eigen ontwerp die perfect passen bij jouw woning zoals een oud grachtenpand of een jaren dertig woning kunnen door Weekamp gerealiseerd worden. De maatwerkservice is voor binnen- en buitendeuren.

Denk ook eens aan:
- Reproductie van oorspronkelijke modellen (ook met bestaande ornamenten of roosters).
- Deur namaken van een foto.
- Deur volgens uw eigen ontwerp (ook met teksten of logo’s, of met een reliëf).
- Complete afwerking (afgelakt in kleur, voorzien van isoglas, hang- en sluitwerk en tochtwering).

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Stijl en kwaliteit staan bij Weekamp Deuren hoog in het vaandel. Weekamp beschikt over de modernste machines en technieken. Maar ook over vakmensen die gespecialiseerd zijn in het maken van mooie deuren. Zij kunnen de deuren voorzien van unieke detailleringen en maken zo de deur geheel naar jouw wens.

Overige services
Ook kun je gebruik maken van de Weekamp inmeet- en montageservice. Wij ontzorgen jou graag door de deuren in te meten, te produceren en uiteindelijk bij jouw thuis af te hangen. Je maakt op deze manier optimaal gebruik van onze vakkennis en ervaring; een waarborg voor kwaliteit.

Heeft u specifieke wensen voor jouw nieuwe deur(en)? Aarzel niet, en neem contact op met een van de Weekamp dealers. Zij vertellen jou graag meer over de mogelijkheden.

Kijk op weekampdeuren.nl voor het complete assortiment en inspiratie. Vraag gratis de brochure aan.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij:

T. 0523 – 625 300
E. info@weekampdeuren.nl
I: www.weekampdeuren.nl