Partner

Weekamp Deuren BV

Weekamp Deuren B.V., gevestigd in Dedemsvaart, is toonaangevend producent op het gebied van houten binnen- en buitendeuren.

Bedrijfsoverzicht weekamp-deuren.nl

Weekamp binnendeuren

Binnendeuren zorgen voor extra sfeer in je interieur. Deuren met glas creëren een lichte ruimte. Dichte deuren geven privacy. In de uitgebreide collectie van Weekamp Deuren vind je altijd wel een passende deur, welke stijl je ook wilt. De paneeldeuren zijn eigentijdse en solide deuren, voorzien van een revolutionaire kern – de S-ore® - waardoor de deuren stabiel en vormvast zijn. De gladde mdf toplaag is heel makkelijk te schilderen en staat garant voor een lange levensduur. Je krijgt dan ook 12 jaar garantie.

Complete collectie

Voor de binnendeuren collectie zijn diverse perfect passende accessoires uit voorraad leverbaar:
- hang- en sluitwerk (scharnieren, sloten, paumelles en luxe deurkrukken)
- architraaflijsten met hoek- en basementstukken
- diverse bijpassende glassets

Glas

Een glasdeur zorgt voor extra licht in huis. Voor alle modellen zijn er op maat gesneden glassets. Om lichamelijk letsel bij onverhoopte breuk te voorkomen, is het facetglas gemaakt van gehard veiligheidsglas.

Er zijn diverse fraaie glas-in-lood modellen leverbaar, samengesteld uit verschillende glassoorten. Door de subtiele kleuraccenten kunnen ze in iedere stijl toegepast worden.

Veel deurmodellen

Weekamp binnendeuren zijn er in diverse modellen. De deuren zijn door hun eigentijdse vormgeving toepasbaar in iedere woonstijl. Strakke modellen met extra brede stijlen voor een modern interieur, maar ook typische jaren dertig modellen. Elk model is er in een uitvoering met of zonder glas. Voor model 6513 zijn zowel glassets als paneelsets leverbaar. Hiermee kunnen de deuren precies aan uw wensen worden aangepast.

Meer lezen over
'Weekamp binnendeuren'?

meer van deze professional

Industriele binnendeuren

Weekamp Deuren speelt met de industriële binnendeuren ...

Weekamp Montage Service

Weekamp Deuren neemt graag alle zorgen uit handen met d...

Landelijke binnendeuren

Weekamp Deuren speelt met de landelijke binnendeuren pe...

Toon alle 15 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.