Foto: intersteel-olivari-deurbeslag

Italiaans design - Nederlandse signatuur

Intersteel exclusief leverancier voor Olivari in de Benelux

Opgericht in 1911 heeft het Italiaanse Olivari altijd gezocht naar het maximale in kwaliteit en creativiteit. Hiertoe werkt zij samen met de beste ontwerpers en architecten. Unieke ontwerpen op het gebied van binnendeurbeslag, met name deurkrukken, zijn het resultaat. Al ruim 100 jaar besteedt de Olivari familie volop aandacht aan details en innovatie, maar bovenal streeft zij naar passie in al haar ontwerpen. Van generatie op generatie. Hoewel het bedrijf de meest geavanceerde technologieën gebruikt bij de vervaardiging van haar producten, vormt de jarenlange ambachtelijke kennis nog altijd de basis van haar werkwijze. Vanaf juni is Intersteel exclusief leverancier in de Benelux voor de Olivari collectie.

Ronald Taling, managing director van Intersteel, zegt: ’Wij zijn bijzonder trots op de samenwerking met Olivari en dat wij exclusief leverancier zijn van haar producten in de Benelux. Het streven naar hoogwaardige kwaliteit en unieke ontwerpen sluit naadloos aan bij onze visie en vult mede daarom onze eigen collectie uitstekend aan. Deurbeslag, met name deurkrukken, vormt een essentieel onderdeel voor elk interieur. Het is de finishing touch, die sfeerbepalend kan zijn voor de gehele ruimte.’

Italiaans design met een Nederlandse signatuur

Vanuit hun eigen fabriek in Borgomanero, nabij Milaan, waar alle producten exclusief vervaardigd worden, werkt Olivari samen met een internationaal team van toonaangevende architecten en ontwerpers, die hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Denk aan namen als Joe Colombo, Shigeru Ban, Steven Holl en Patricia Urquiola. De Nederlandse topdesigners Marcel Wanders, Rem Koolhaas en Ben van Berkel maken eveneens deel uit van dit team. Italiaans design met een Nederlandse signatuur.
De producten van Olivari zijn naast origineel ook van zeer hoge kwaliteit. Daarom hebben zij een standaard garantie van 10 jaar. Sommige zelfs van 30 jaar! Het assortiment bestaat uit binnendeurbeslag in vele designs, van modern tot klassiek. Er is een zeer ruime keuze uit deurkrukken in velerlei kleuren en materialen. Het volledige assortiment is binnenkort te vinden op www.intersteel.nl.

Internationale allure

Wereldwijd timmert Olivari sterk aan de weg met projecten in Dubai (Burj Khalifa), het Lego-hoofdkantoor in Kopenhagen en het Ciputra appartementencomplex in Jakarta. Maar ook in Nederland laat het merk zich niet onbetuigd; zo zijn het Groninger Museum en het Conservatorium Hotel in Amsterdam voorzien van Olivari deurkrukken.

Waar te koop?

Kijk op intersteel.nl/verkooppunten

Meer van Intersteel
Reacties