string(1) "p"

In love with black details

Deze zwarte details maken jouw interieur en exterieur helemaal af!

You can add any colour, as long as it is black

De multifunctionele toepassing van zwart deur-, raam- en meubelbeslag is zeer geliefd. Je ziet de zwarte finish dan ook steeds vaker terugkomen in zeer diverse interieur- en exterieurstijlen. Of je nu kiest voor een industriële stijl, een warme uitstraling of minimalistisch chic, zwart beslag komt tot zijn recht in elk interieur.

Hoewel het beslag vaak wordt gezien als een klein onderdeel van het geheel, kunnen dit soort details het geheel maken of breken. Al onze collecties vormen een concept van
(voor)deur-, raam- en meubelbeslag, waardoor één design doorgetrokken kan worden door de hele woning. Het beslag vormt hierdoor een belangrijke rode draad, of in dit geval de zwarte draad in jouw interieur.  

Onze designer collecties worden dan ook in de mooiste projecten veelvuldig toegepast in een zwarte finish. Onze ONE by PIET BOON, TENSE by BERTRAM BEERBAUM en SQUARE by JAN DES BOUVRIES zijn erg populair. Maar naast onze designer collecties zijn ook de FORMANI Basics verkrijgbaar in de geliefde zwarte finish.