Foto: 2019/Hormann-ThermoPlan-Hybrid-voordeur.jpg

Hörmann ThermoPlan Hybrid

Nieuwe elegantie op het gebied van voordeuren

Hörmann breidt het assortiment uit met een nieuwe voordeur bestaande uit een combinatie van aluminium en roestvrij staal. De ThermoPlan Hybrid onderscheidt zich doordat het deurblad en het kozijn aan beide kanten in hetzelfde vlak liggen. Bovendien is de deur bijzonder robuust en weerbestendig.

Het assortiment Hörmann-voordeuren biedt een groot aantal verschillende modellen en motieven voor elk soort huis. Of het nu gaat om een voordeur uit aluminium of een combinatie van aluminium en roestvrij staal, er is voor elke smaak en voor elk budget een passende voordeur te vinden. Op het gebied van hoogwaardige aluminium voordeuren breidt Hörmann het assortiment nu uit met de ThermoPlan Hybrid-voordeur.

Juist bij een moderne architectuur past een royale entree, waarbij de voordeur elegant opgaat in het geheel. Niet alleen de kleur en het design, maar ook de verdekt liggende scharnieren en het feit dat de deur in hetzelfde vlak ligt zijn kwaliteitskenmerken waar aannemers en architecten waarde aan hechten. De ThermoPlan Hybrid-voordeur onderscheidt zich vooral doordat het deurblad zowel aan de buiten- als binnenkant in hetzelfde vlak ligt als het kozijn. Dit zorgt voor een bijzonder royaal en elegant effect. Verder kan er uit een groot aantal designs en kleuren worden gekozen.

De combinatie van aluminium en roestvrij staal, die volgens de informatie van de fabrikant alleen verkrijgbaar is bij Hörmann, zorgt voor een bijzonder vormvaste constructie.

Ook beschikt de ThermoPlan Hybrid over zeer goede warmteisolatiewaarden (UD-waarde 0,87 W/(m²·K)) en een standaard RC3-uitrusting.

Meer informatie: www.hormann.nl

Reacties