string(1) "p"

Deze industriële binnendeuren maken jouw interieur af

Een interieur met een industriële touch is helemaal in. Door te kiezen voor industriële binnendeuren ga je op een subtiele manier mee met deze trend.

Wanneer je jouw interieur een echte industriële look wil geven, is het belangrijk bij jezelf na te gaan hoe je dit kunt doen. Want dat hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Belangrijk: begin bij het begin!

Industriële woonstijl

Bij een industriële woonstijl denk je aan een functionele inrichting zonder veel opvallende details. Verder wordt er voornamelijk gebruikgemaakt van rustige kleuren als zwart, wit, grijs en bruin. Een ander belangrijk kenmerk is dat de afwerking ruw en onafgewerkt mag zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ongeverfde bakstenen, oude fabriekslampen en stoere meubels van hout, metaal of leer. Je maakt het geheel vervolgens helemaal met een deur in industriële stijl.

Dit kenmerkt een industriële deur

Een industriële deur herken je voornamelijk aan het gelijkvormig ontwerp en het smalle geraamte. Er wordt verder veel gebruikgemaakt van grote glasoppervlakken. Zoals bij de hele industriële trend is het ontwerp vooral functioneel en eenvoudig. Hoewel glas veel gebruikt wordt bij dit type deur, is dit niet noodzakelijk. Je kunt ook kiezen voor een volledig dicht model of een combinatie van paneel met glas.

--> Meer inspiratie: ontdek deze schuifdeuren en taatsdeuren

Vaak in het zwart

De meest gekozen kleur voor de industriële deur is zwart. Een zwarte deur geeft namelijk gelijk een luxe, strakke uitstraling. Je zult bij de keuze voor een zwarte deur zien dat je interieur gelijk al de omslag naar de industriële trend maakt. Nog een paar aanpassingen en je bent al snel helemaal mee met deze trend!

Verschillende hangsystemen

Naast kleur bepaalt het hangsysteem het comfort als de uitstraling van de deur. Weekamp biedt een ruime keuze aan mogelijkheden. Kies voor taatstdeuren of schuifdeuren in de wand voor een strakke afwerking. Of kies voor een stoer en opvallend schuifdeursysteem, waarbij rail en rolsysteem zichtbaar zijn.

Elke kleur is mogelijk

Daarnaast ben je bij Weekamp Deuren niet beperkt tot zwarte industriële deuren. De gehele industriële collectie is in elke kleur mogelijk. Dus combineer en varieer naar hartelust! De maatwerkmogelijkheden zijn namelijk zeer uitgebreid. Wat dacht je bijvoorbeeld van een deur met strakke, vlakliggende panelen? Of juist een deur met verschillende ruitverdelingen.

Er is zoveel mogelijk in de industriële stijl bij Weekamp Deuren. Bekijk hier de industriële collectie en ontdek wat bij jou past!