Architraven - vochtwerend MDF

Architraven - ook wel deurlijsten - omlijsten de deur en worden geplaatst op het kozijn. De Plintenfabriek heeft deurlijsten in veel verschillende modellen.

Architraven van vochtwerend MDF

Medium-Density Fibreboard (MDF) is een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtvezels. Architraven van MDF zijn daarom een voordelig alternatief voor houten architraven, ook wel deurlijsten genoemd. Deze architraven zijn van vochtwerend MDF, dat is getest volgens de v313-testmodule. Daardoor kunnen wij de stabiliteit van deze deurlijsten garanderen tot een luchtvochtigheidsgraad van 75%.

Bij de Plintenfabriek vind je architraven van vochtwerend MDF in meer dan dertig verschillende modellen. In ons assortiment vind je strakke en moderne deurlijsten, maar ook sierlijke en klassieke deurlijsten. Zo is er altijd een architraaf die aansluit bij jouw woonwensen en interieurstijl.

Deze architraven zijn bij de Plintenfabriek standaard dubbel gegrond. Je kunt er ook voor kiezen om de architraven voorgelakt of afgelakt te bestellen. Hierbij heb je de keuze uit vijf verschillende RAL-kleuren: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016. Wil je de deurlijsten laten lakken in een andere kleur? Dat kan, vraag daarvoor eenvoudig online een offerte aan.

Bekijk de hele collectie architraven op onze website.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!