Partner

Plintenfabriek.nl

De Plintenfabriek is specialist in het produceren van kwalitatieve en onderscheidende afbouw­materialen. In onze fabriek in Ravenstein produceren wij een compleet pakket aan afbouw­materialen, zoals plinten, architraven, vensterbanken, lijstwerk, lambrisering, sokkels, wandpanelen en ander maatwerk. Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

Architraven - vochtwerend MDF

Architraven - ook wel deurlijsten - omlijsten de deur en worden geplaatst op het kozijn. De Plintenfabriek heeft deurlijsten in veel verschillende modellen.

Architraven van vochtwerend MDF

Medium-Density Fibreboard (MDF) is een materiaal dat bestaat uit samengeperste houtvezels. Architraven van MDF zijn daarom een voordelig alternatief voor houten architraven, ook wel deurlijsten genoemd. Deze architraven zijn van vochtwerend MDF, dat is getest volgens de v313-testmodule. Daardoor kunnen wij de stabiliteit van deze deurlijsten garanderen tot een luchtvochtigheidsgraad van 75%.

Bij de Plintenfabriek vind je architraven van vochtwerend MDF in meer dan dertig verschillende modellen. In ons assortiment vind je strakke en moderne deurlijsten, maar ook sierlijke en klassieke deurlijsten. Zo is er altijd een architraaf die aansluit bij jouw woonwensen en interieurstijl.

Deze architraven zijn bij de Plintenfabriek standaard dubbel gegrond. Je kunt er ook voor kiezen om de architraven voorgelakt of afgelakt te bestellen. Hierbij heb je de keuze uit vijf verschillende RAL-kleuren: 9001, 9003, 9005, 9010 en 9016. Wil je de deurlijsten laten lakken in een andere kleur? Dat kan, vraag daarvoor eenvoudig online een offerte aan.

Bekijk de hele collectie architraven op onze website.

Plintenfabriek.nl | Maakt je project af!

 

meer van deze professional

Traprenovatie online regelen

Bij een jong gezin met opgroeiende kinderen heeft de tr...

XXL-plinten

XXL-plinten zijn speciaal voor exclusieve interieurs me...

MDF vensterbank op maat

Onze vensterbanken zijn eenvoudig op maat te bestellen....

Toon alle 18 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.