Industriële binnendeuren

Weekamp Deuren speelt met de industriële binnendeuren perfect in op de laatste woontrends. De collectie bestaat uit diverse unieke ontwerpen.

Industrieel en huiselijk is het thuis van nu

De woontrend van nu is robuust, stoer en industrieel. De nieuwe Weekamp industriële binnendeuren passen perfect bij deze stijl. Gemaakt van hout met de industriële uitstraling van staal. Hierdoor bereikbaar voor elk budget zonder concessie aan details en kwaliteit. Minimalistische stijlen geeft de grote glasoppervlakte maximaal lichtinval. Ook perfect toe te passen als dubbele deuren. De unieke vormgeving maakt de deuren de eyecatchers in het interieur. Bbijpassende dichte deuren zijn uiteraard verkrijgbaar.

Bijpassend hang- en sluitwerk

Speciaal voor deze deuren met smalle stijlen zijn er smalle sloten leverbaar. Tevens is er een bijpassende deurkruk “Slim” met een smal rozet ontworpen. Deze is verkrijgbaar in zwart PVD en RVS. Om de minimalistische look helemaal compleet te maken zijn er invisible scharnieren leverbaar.

Nieuw: schuifdeursystemen

Schuifdeuren kunnen in ieder interieur toegepast worden. Zo ook in een industriële sfeer. Een enkele kan toegepast worden als schuifdeur, om ruimte te besparen en het systeem is bovendien een blikvanger in het interieur. Er zijn verschillende soorten schuifdeursystemen. Een strak RVS schuifdeursysteem of een zwart robuust schuifdeursysteem. Maar ook voor deuren die in de wand schuiven is er een schuifdeursysteem.

Unieke S-Core® kern

Deze nieuwe binnendeuren van Weekamp Deuren zijn gemaakt met de unieke S-Core® kern en bevat kruislings in de dikte gelamineerde stijlen. Deuren met S-Core® kern blijven vormvast en zeer belangrijk: er kan er geen “wasbord”- effect optreden door aftekening van de vulling. De binnendeuren zijn bovendien voorzien van vochtbestendig mdf panelen. Vanwege deze hoge kwaliteit geeft Weekamp maar liefst 12 jaar garantie op alle binnendeuren.

Kijk op www.weekampdeuren.nl voor het complete assortiment en inspiratie. Vraag gratis de nieuwe brochure aan of download hem hier.

Voor vragen of meer informatie kun je terecht bij:

T. 0523 – 625 300
E. info@weekampdeuren.nl
I: www.weekampdeuren.nl