De Ferro, Een moderne spiltrap

De Ferro is een stijlvolle spiltrap voor binnen en in diverse kleuren leverbaar. Deze moderne wenteltrap is in veel diameters te krijgen en kan  zeer hoog.

De Ferro is een gloednieuwe stalen spiltrap in ons assortiment. Deze moderne wenteltrap is ontworpen in Italië en is een zeer stijlvolle trap die in meerdere kleuren gepoedercoat kan worden: wit, grijs, donkergrijs en zwart. De wenteltrap is speciaal ontworpen om door u zelf te monteren.

De onderdelen zijn volledig van staal met uitzondering van de leuning. Ondanks dat de trap in onderdelen wordt opgebouwd is het eindresultaat zeer strak. De trap kan in veel diameters geleverd worden: 110, 120, 130, 140, 150 en 160 cm. Daarnaast kan de trap een hoogte overbruggen tussen de 231 en 419 cm. 

Uniek aan deze trap is ook de verschillende bordesvormen. De trap heeft standaard een driehoekig bordes maar kan ook met een trapeziumvormig bordes worden uitgevoerd. Hiermee kunt u de totale hoekverdraaiing van de trap beinvloeden waardoor u altijd goed uitkomt. 

Er zijn ook modellen van deze trap leverbaar die geschikt zijn voor buiten.

Showroom

Wij hebben deze spiltrap in onze showroom staan. Ga naar onze webshop om een afspraak te maken of de trap te bestellen.