Foto: dakkapel-dakvensterspecialist

De Dakvensterspecialist brengt de nieuwe dakkapel!

Ben je van plan uw zolder eens grondig aan te pakken? Wil je daar een mooie ruime loft van maken? Dan is een dakkapel een goede manier om dat te bereiken. De Dakvensterspecialist uit Barneveld biedt je meer mogelijkheden dan voor mogelijk gehouden.

De Dakvensterspecialist is volledig gespecialiseerd in alles wat met VELUX dakvensters te maken heeft. Maar aangezien er meer wensen zijn dan alleen maar het toepassen van die prachtige vensters heeft De Dakvensterspecialist zich ook toegelegd op dakkapellen. Zo kun je bij De Dakvensterspecialist terecht voor je volledige zolderverbouwing.

De traditionele maatwerk dakkapel

Allereerst is er natuurlijk de traditionele dakkapel. Deze kan in alle maten gemaakt worden, zowel in hout als kunststof of in een combinatie daarvan. Wij stellen de dakkapel geheel naar jouw wens samen zodat deze de uitstraling heeft die je wilt. Standaard maken wij een mooie oversteek aan de dakkapel, zodat de dakkapel niet alleen een veel fraaiere uitstraling heeft, maar zodat wij ook rolluiken en screens geheel blind kunnen wegwerken. Natuurlijk moet de dakkapel voldoen aan alle eisen van het Bouwbesluit. De isolatiewaarde moet hoog zijn, er moet genoeg ventilatiemogelijkheden zijn en HR++ beglazing is wel het minste wat toegepast moet worden. Bij een dakkapel van De Dakvensterspecialist is dit allemaal gegarandeerd.

Vergunningsvrije dakkapel

De door De Dakvensterspecialist ontwikkelde en bedachte BASkapel is een uniek product met een strakke uitstraling en een verbluffend resultaat. De naam van de dakkapel is gelinkt aan de bedenker Bas Verhoek, (mede)eigenaar van De Dakvensterspecialist. Sinds 1 oktober 2010 de wetgeving met betrekking tot het plaatsen van dakkapellen is veranderd, is het vergunningsvrij toegestaan 60 cm uit het dakvlak te verrijzen met bouwsels. Met de BASkapel haal je de geweldige lichtinval van een dakvenster binnen en tevens de ruimte winst van een dakkapel. Voor de aan voorzijde en de straat grenzende dakdelen is het altijd nodig een vergunning aan te vragen voor het plaatsen van een dakkapel. Tevens heb je dan met de welstandsnorm van uw gemeente te maken. Al deze zaken kun je vergeten bij de keuze voor een BASkapel. Slechts op monumentale panden en woningen die onder beschermd dorps of stadsgezicht vallen is nog een vergunning verreist. De BASkapel wordt altijd uitgevoerd met VELUX dakvensters. Afhankelijk van de situatie kan hierbij nog wel gekozen worden uit verschillende uitvoeringen. Door het toepassen van VELUX dakvensters is het ook mogelijk alle raamdecoratie- en zonweringproducten van VELUX toe te passen op deze vensters. Met een BASkapel win je vrijwel net zoveel ruimte als met een dakkapel. Zeker op daken steiler dan 40 graden dakhelling. Door de scherpe prijsstelling van de BASkapel en de vele mogelijkheden qua maten en uitvoeringen is de BASkapel een uniek product geworden. Medio maart 2011 is De Baskapel ook te zien in het Daglicht Advies Centrum van VELUX aan de Molensteijn 2 in De Meern.

Maak een afspraak met De Dakvensterspecialist en nodig hen uit voor een geheel vrijblijvend gesprek. Kijk op www.dakraamexpert.nl of bel 0342-408081.

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties
Anderen bekeken ook