Aluminium dakgoot

Naadloze aluminium dakgoten worden veel toegepast in de woningbouw, chaletbouw, stallenbouw en utiliteitsbouw.  

Naadloze aluminium dakgoot Poly-Line

Door zijn sierlijke vormgeving zijn ze zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Poly-Line biedt modellen voor verschillende toepassingen. Voor de bevestiging heb je keuze in verschillende beugels.

Model 8 inch dakgoot Poly-Line

Dit model wordt veel toegepast in de woningbouw en is door zijn sierlijke vormgeving zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Montage is op verschillende manieren mogelijk. Met een binnenbeugel voor een zwevend effect of met verschillende buitenbeugels die zichtbaar om de dakgoot worden gemonteerd. Poly-Line heeft erg veel kleuren op voorraad waardoor ze vrijwel altijd de juiste kleur aan je kunnen leveren.

Model 6 inch dakgoot Poly-Line

Een kleinere dakgoot dan de 8 inch en daardoor zeer geschikt voor chaletbouw en (vakantie)bungalows. Ook deze goot heeft een sierlijke vormgeving en is door zijn profilering erg stabiel. Deze goot is te monteren met een binnenbeugel voor een zwevend effect, maar ook met de traditioneel ogende buitenbeugel.

Model 5 inch dakgoot Poly-Line

Een mooie, strakke goot voor de kleinste dakvlakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan chalets, schuurtjes en kleine overkappingen. Bij kleine (bij)gebouwen wil je niet dat de goot te lomp is. Bij deze goot is dat niet het geval, het staat perfect. De goot is net als de 6 inch en de 8 inch modellen stabiel, degelijk en in meerdere kleuren verkrijgbaar. Tevens is ook deze goot te monteren met een binnenbeugel en een buitenbeugel.

Mastgoot 200 ronde kraal Poly-Line

Eén van onze mooiste goten; de mastgoot. Een goot die de vorm heeft van een halve cirkel. Met eveneens half cirkelvormige gootbeugels word deze goot bevestigd. Met deze goot ben je gegarandeerd van een unieke, eigentijdse uitstraling. De mastgoot is zeer geschikt voor projecten waar rondingen centraal staan. Denk bijvoorbeeld aan hallen met een halfrond dak of gebouwen met een felsdak, waar deze goot erg goed bij past.

Model bakgoot 205 Poly-Line

Dit is één van de strakste modellen in het assortiment. Door deze strakke vormgeving wordt deze veel gebruikt wanneer er een moderne vormgeving gewenst is. Dit kan zowel in nieuwbouw en renovatie van woningen zijn, maar ook bij stallen en boerderijen is dit de laatste jaren een populaire goot. Ook deze goot is leverbaar in veel kleuren en wordt, wanneer ze de montage verrichten, bij jou uitgedraaid op locatie.