string(1) "a"

Heb jij daglicht voorzien onder je carport of in je garage?

Wellicht heb je lang getwijfeld om het wel of niet te doen, die carport of garage aan je huis.

Met iedere verlenging die plaatsvindt aan je huis, blokkeer je ook veel daglicht. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Hetzelfde geldt voor de garage, je wilt geen duistere, maar juist frisse ruimte. Of misschien heb je al een bestaande carport of garage, maar vind je deze al tijden te donker. Tijd om daar wat aan te doen!

De mogelijkheden om daglicht toe te passen in een garage of carport zijn vaak beperkt. Zowel carport als garage zijn vaak geschakeld aan andere woningen en bij een garage ben je ook nog afhankelijk van grote deuren. Veel plaats om daglicht te creëren is er niet. Toch is er een eenvoudige manier om daglicht te creëren in deze ruimtes. Een Solatube daglichtbuis brengt op gemakkelijke wijze daglicht, precies waar jij dat wilt.

Hoe het werkt

Een koepel met een zeer kleine diameter op het platte of hellende dak vangt het daglicht op. De daglichtbuis transporteert het daglicht vervolgens naar de carport of garage. De afwerking van het daglichtsysteem, de plafondplaat, zorgt voor de aangename en diffuse verspreiding van het licht. Optioneel is het systeem verkrijgbaar met inbraakbeveiligingsset. Je wilt natuurlijk niet dat andere mensen bijvoorbeeld aan je persoonlijke eigendommen zitten. Naast de preventie tegen inbraak heeft dit systeem heeft nog een aantal slimme kenmerken die noemenswaardig zijn.

Slimme kenmerken

Een Solatube daglichtbuis kenmerkt zich onder ander door de volgende eigenschappen:
- verrassend veel daglicht met een kleine koepel;
- onderhoudsarm door een speciale coating op de koepel;
- geen inkijk van buitenaf door het ontwerp van het systeem;
- in geval van garage; goede isolatie, dus geen warmte in de zomer en kou in de winter;
- in geval van carport; geen insecten die eronder blijven ‘hangen’ vanwege plafondplaat.

Voorbeelden

Op zoek naar wat voorbeelden? Die zijn hier te vinden. Neem gerust contact op met Solatube Home voor de mogelijkheden bij jou thuis.

Meer van Techcomlight | Dé daglichtprofessional
Reacties