Aluminium Carport

Een aluminium carport voor je auto biedt vele voordelen. Je wagen wordt altijd beschermd tegen regen,

Carport voor je auto

Een aluminium carport voor je auto biedt vele voordelen. Je wagen wordt altijd beschermd tegen regen, hagel, vallende takken en zelfs afwaaiende dakpannen en blijft dus langer in goede staat. Bovendien is een carport een duurzame oplossing die je woning extra aantrekkelijk maakt.

 

Je auto gaat langer mee

De aluminium carports voor auto’s van BOzARC bestaan uit een aluminium frame en een onbreekbaar kunststof dak. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Je hoeft je auto ’s winters niet meer ijsvrij te krabben, hij staat namelijk goed beschermd.
  • Dauw valt niet meer rechtstreeks op je wagen en vriest niet meer aan.
  • Doordat de wind onder je auto waait, droogt hij sneller op. Zo voorkom je roest.

 

Carport voor je auto biedt extra ruimte

Bij BOzARC kunnen we carports aan één kant verlagen. Deze gepatenteerde eigenschap maakt ons uniek in de markt. Een verlaagde carport biedt je auto extra bescherming tegen wind en regen. Bovendien kun je met een aluminium carport twintig procent meer van je woning benutten door je auto naast en niet in je woning te stallen. De vrijgekomen ruimte kun je gebruiken voor een bureau, hobbyruimte, fitnessruimte of extra slaapkamer. Je wagen verdwijnt dus uit het straatbeeld en je garage krijgt een nieuwe bestemming.

 

Tien jaar garantie

De dakbedekking van onze aluminium carports voor auto’s bestaat uit de kunststof polycarbonaat en is onbreekbaar. Je krijgt maar liefst tien jaar garantie tegen het breken en het barsten van de platen. Het resultaat? Je wagen staat altijd veilig onder een BOzARC-carport!

Aluminium carport voor je auto: maatwerk

Onze aluminium carports worden altijd op maat gemaakt. Afhankelijk van de beschikbare ruimte plaatsen we een carport die perfect aan je wensen voldoet. Ook de afwerking – alle RAL-kleuren zijn beschikbaar – is perfect afgestemd op de stijl van je woning. Een carport voor je auto kan vrijstaand of tegen je huisgevel gemonteerd worden. Voor de dakbedekking heb je de keuze uit doorzichtig, zon- of warmtewerend.

Aluminium carport prijzen

Om een juiste offerte op te maken voor jouw aluminium carport komen onze technische experts graag bij je langs. Samen bespreken we de afmetingen, dakbedekking en afwerking. Interesse in een carport voor je auto? Neem contact met ons op en vraag een offerte op maat aan!

Vraag een vrijblijvende offerte voor jouw aluminium carport